social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαμπρίδης: Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου

Λαμπρίδης: Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου

Το δικό του τέρμα χάρισε τη νίκη-πρόκριση στο Νεοπεντελικό στο ματς με την Κορωνίδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λαμπρίδη που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Κάτζου.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς και στο γκολ που πέτυχε: "Πιστεύω πως είναι όνειρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή να βάζει το νικητήριο γκολ σε αγώνα, αλλά το γκολ είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και ακομη μεγαλύτερη είναι η χαρά του οτι η ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση".

Για τον στόχο του συλλόγου δήλωσε: "Ο Νεοπεντελικός είναι μία πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα της οποίας ο στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο. Έχει τη θέληση και το βάθος η ομάδα για να το κάνει. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και που έγινε κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν πολύ σκληρή και θεωρώ πως σπανίζει στις κατηγορίες μας".

Για τις φιλοδοξίες του, ο Δημήτρης Λαμπρίδης πρόσθεσε: "Οι δικές μου φιλοδοξίες ταυτίζονται με αυτές της ομάδας, δηλαδή να κερδίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο και στο τέλος να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Είμαστε μια ομάδα με τρομερό κλίμα και ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα και τις ατομικές μας φιλοδοξίες, αλλά και αυτές της ομάδας".


Σχετικά άρθρα

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης πετούσε φωτιές Ι 6-0 τον Χαλκηδονικό

Στο τέλος ο Νεοπεντελικός, 2-0 την Κορωνίδα

«Έσπασε το ρόδι» η Δόξα Γκύζη, 3-0 την Κορωνίδα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35