social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακριτίδης: Δίκαια προκριθήκαμε

Ακριτίδης: Δίκαια προκριθήκαμε

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στη φετινη σεζόν για το Παγκράτι, το οποίο πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Τερψιθέας, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Γλυφάδας για την α' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Έτσι, πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού και υπενθύμισε πως, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αγωνίζεται πάντα για τη νίκη.

Ενδεικτικά είναι τα όσα σημείωσε στο Soccerlive ο Νίκος Ακριτίδης: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη, ασχέτως αν ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ στο Κύπελλο. Όλα τα επίσημα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε ως τέτοια». Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής (19/9), ανέφερε: «Νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ. Είχε και ο αντίπαλος τις ευκαιρίες του, όμως θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια προκριθήκαμε». Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣ Αθηνών στο οποίο θα πάρει μέρος η ιστορική ομάδα της Αθήνας, ο 55χρονος προπονητής υπογράμμισε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να ανέβουμε, όμως όταν παίζεις πάντα για τη νίκη, κάποια στιγμή είναι λογικό να σε απασχολήσει και η άνοδος».


Σχετικά άρθρα

«Λευκή» ισοπαλία για Παγκράτι και Τριφυλλιακό

Δυναμικός ο Αστέρας Γλυφάδας, 4-0 τον Ιπποκράτη

Σταθερά πρώτος ο Τριφυλλιακός, 3-1 τον Αστέρα Γλυφάδας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35