social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σηκώνεται» η Ελλάς Ποντίων: Ανανέωσε με Σαπαλίδη-Ηλιάδη!

«Σηκώνεται» η Ελλάς Ποντίων: Ανανέωσε με Σαπαλίδη-Ηλιάδη!

Ήταν σφοδρό το «χτύπημα» που δέχθηκε η Ελλάς Ποντίων με την αδυναμία της να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες.

Δεν ήταν, όμως, τέτοιο που να μην της επιτρέψει να σταθεί στα πόδια της, να υψώσει το ανάστημά της και να κοιτάξει με αποφασιστικότητα το μέλλον! Η διοίκηση των «βυσσινί» έβαλε μπρος στις... μηχανές του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν και το έκανε με τον πιο δυναμικό τρόπο, ανανεώνοντας τη συνεργασία με δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην πορεία πρωταθλητισμού της περασμένης σεζόν.

Τις υπηρεσίες τους στην ομάδα των Ποντίων θα προσφέρουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο τόσο ο Σταμάτης Σαπαλίδης, όσο και ο Σάββας Ηλιάδης, δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν δίδυμο «φωτιά» στην επίθεση και μόνιμη απειλή για κάθε άμυνα. Αμφότεροι φόρτωσαν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣ Πειραιά, στην ειδική διαδικασία των πλέι οφ ακολούθως, αλλά και σε εκείνη του Κυπέλλου Πειραιά κόντρα στην Προοδευτική (2-1) στον μεγάλο τελικό. Ο 31χρονος επιθετικός διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του και στα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων, εν αντιθέσει με τον 26χρονο συμπαίκτη του, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Τόσο ο Σαπαλίδης όσο και ο Ηλιάδης φωνάζουν «παρών» στο νέο ξεκίνημα της Ελλάδας Ποντίων, που δείχνει να είναι πιο πεισμωμένη από ποτέ!

 


Σχετικά άρθρα

Έλυσε τη συνεργασία του με τον Χρήστο Τάσση ο Αίας Σαλαμίνας

Βοργιάς στον Αίαντα Σαλαμίνας

Ανανέωσε ο Βαγγέλης Πνευματικός στην Χαλκηδόνα και δύο επιστροφές

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35