social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η όμορφη τελετή λήξης  Ακαδημιών των Σαλαμινομάχων

Η όμορφη τελετή λήξης Ακαδημιών των Σαλαμινομάχων

Με χαμόγελα, ενθουσιασμό, με εφόδιο τις εμπειρίες και τις δεξιότητες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, όπως ανέφερε ο κύριος Γιώργος Βάρκας, Υπεύθυνος των Ακαδημιών στο λόγο του, οι αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΕΠΟ Σαλαμινομάχων του Δήμου Σαλαμίνας κήρυξαν την αυλαία της αθλητικής περιόδου 2022-2023, ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Η αρχή του προγράμματος περιελάμβανε μια μικρή αναδρομή της αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023 που έληξε απο την εκπαιδευτικό κυρία Ειρήνη Παπαδά. Την σκυτάλη πήρε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος με ένα σύντομο χαιρετισμό. Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των μικρών ποδοσφαιριστών από τον οικοδεσπότη του Νησιού του τμήματος Κ8. Ο πρόεδρο Αθλητικού Οργανισμού & Παιδείας (Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π) Αθανάσιος Αλαϊσκας και Δημοτικός Σύμβουλος , βράβευσε το τμήμα Κ10 και στη συνέχεια το στηριγμα της ακαδημίας, ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Σοφράς βράβευσε το τμήμα Κ6 , Η υποψήφια Δήμαρχος Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη έκλεισε τις βραβεύσεις με το τμήμα Κ12.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό “Το Ν.Η.Σ.Ι μας” με υποψήφιο Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο, η κυρία Ειρήνη Καραμολέγκου , Σκιαθίτης Μιχάλης ,Ιακωβος Παλαμάρης. Παρευρέθησαν επίσης οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Υβόννη Αραβανή και Μάνος Δερτούζος.

Ανεξάρτητη Κοινοτική Σύμβουλος : Κανάκη Ιωάννα. Ο εκπρόσωπος του υποψηφίου βουλευτή Β Πειραιά Παναγιώτη Πουτου, Παπαδημητρίου Δημήτρης. Στην όμορφη εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν η πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ Σόνια Μιχάλαρου, ο πρόεδρος του Αίαντα Σαλαμίνος Παπαδημητρίου Δημήτρης, ο πρόεδρος του Αμπελακιακού, Ραπτόπουλος Στέλιος, ο Διευθυντής Εσπερινού ΕΠΑΛ Σαλαμίνας Ισιδωρος Τσουτσουρας , η πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Διαβητη Σαλαμίνας “Γλυκιά Ζωή” Μαριέττα Μιχαήλ, ο πρόεδρος Λαογραφικού χορευτικού Ομίλου Σαλαμίνας “Οι Κρηταγενείς ” , Μωραΐτης Γρηγόρης. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής καθώς και πλούσιο κέρασμα (φαγητού- χυμών) στις εγκαταστάσεις Soccer Club , κυριου Σπύρου Νάκου που φιλοξενει τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Οι ευχές και οι ευχαριστίες εκατέρωθεν έδιναν και έπαιρναν για ένα καλό και ευχάριστο καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο. Ο επίλογος της αθλητικής περιόδου της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΕΠΟ Σαλαμινομάχων απέδειξε το υψηλό επίπεδο δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής, με αιχμή την αγωνιστική ετοιμότητα, την αθλητική παιδεία αλλά και την καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι στους μικρούς ποδοσφαιριστές.


Σχετικά άρθρα

Παρελθόν από την Ελλάς Ποντίων ο Μπάμπης Μανωλιάς

Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου στον ΑΣ Δραπετσώνας

Έπιασε κορυφή και η ΑΕ Περάματος, 2-0 εκτός τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35