social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο η ΑΕ Μοσχάτου

Με προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο η ΑΕ Μοσχάτου

 

Από την επίσημη σελίδα της ΑΕ Μοσχάτου δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

 

«Αγαπητοί φίλαθλοι, η ΑΕ Μοσχάτου έχει μακρά και ένδοξη ιστορία. Βρίσκεται σε μια φάση επανεκκίνησης μετά την ατυχή παρελθούσα χρονιά. Μια χρονιά που εξωαγωνιστικοί και.άλλοι παράγοντες ανέκοψαν την πορεία μιας πραγματικά καλής ομάδας.στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών.
Η ομάδα είναι πάνω από όλους και η εκάστοτε διοίκηση είναι μόνον διαχειρίστρια και θεματοφύλακας της λαμπρής πορείας της διαχρονικά.
Η παρούσα διοίκηση έκλεισε τον κύκλο της και πρέπει να αναδειχθεί η επόμενη μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών ώστε να οδηγήσει την ομάδα μας με ασφάλεια στην επόμενη μέρα. Προς άρση τυχόν παρεξηγήσεων και για να αποφύγουμε σπέκουλα λόγω άγνοιας, ενημερώμουμε ότι:
Δεδομένης μιας αγωγής που βρίσκεται σε εκρεμοδικεια νομικά δεν μπορούν να γίνουν εκλογές και γενική συνέλευση εκτός αν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή η αν αποσυρθεί η αγωγή από τους αιτούντες.
Μέχρι τότε η μοναδική λύση είναι προσωρινή διοικούσα επιτροπή μέσω πρωτοδικείου. Για αυτό το θέμα έχει αποσταλεί σχετική επιστολή στον αξιότιμο δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κύριον Ανδρέα Ευθυμίου με την παράκληση (Όχι υποχρέωση) να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση κυρίως ως ένας αγνός και πιστός φίλαθλος της ομάδας.
Εμείς όλοι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με το ίδιο πάθος την ομάδα και θα συσπειρωθούμε δίπλα σε όποιον αναλάβει τις τύχες της». 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35