social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι Φίλαθλοι ξεκαθαρίζουν για το μέλλον τους

Οι Φίλαθλοι ξεκαθαρίζουν για το μέλλον τους

 

Από το ΔΣ των Φιλάθλων λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου: 
 
«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ιστορική ομαδα των Φιλάθλων Πειραιώς. Ειναι αληθεια οτι η ομαδα περασε ενα καλοκαιρι αβεβαιοτητας και εχει χαθει πολυτιμος χρονος. Ειναι επισης αληθεια οτι ακουστηκαν πολλα σεναρια και βεβαια πολλες εκδοχες για το μελλον της ομαδος.
 
Αυτο που μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα, ειναι οτι γινεται μια τεραστια προσπαθεια απο τον Γιωργο Λιανο να μπορέσει η ομαδα να παρουσιασει οσο το δυνατον ενα αξιόμαχο σύνολο για τον αγωνα κυπελλου. Η διακοπη λογω των εκλογων θα μας βοηθησει να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε οσο πιο ανταγωνιστικοι γινεται στο πρωταθλημα Α κατηγοριας της ΕΠΣΠ. 
 
Θα θελαμε ευχαριστησουμε ολους οσους προσφεραν τις περασμενες χρονιες στην ομαδα. Και βεβαια τον Προεδρο Παντελη Λιγνο τον οποιο και ευχαριστουμε θερμα για την υποστηριξη. 
 
Λεπτομερειες θα γινουν γνωστες συντομα και πριν την πρωτη μας αγωνιστικη τοσο για το εμψυχο υλικο της ομαδος οσο και για την στελέχωση της Διοικησης. 
 
Οσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail της ομάδος This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ».

Σχετικά άρθρα

Κίνηση «ματ» με Νταούτι ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου

Πέρασε από τη Χαραυγή ο Θησέας, 2-1 τους Νέους Ευγενείας

Μια ανανέωση και δύο μεταγραφές στον ΑΣ Κωφών

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35