social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μυθική ανατροπή οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας και «ροντέο» το πρωτάθλημα, από 0-3 σε 4-3 τους Σαλαμινομάχους

Μυθική ανατροπή οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας και «ροντέο» το πρωτάθλημα, από 0-3 σε 4-3 τους Σαλαμινομάχους

 Απίστευτη ανατροπή στο γήπεδο της Δραπετσώνας. Οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας έσπασαν με εντυπωσιακό τρόπο το αήττητο των πρωτοπόρων Σαλαμινομάχων, οι οποίοι ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα σε όλο τον Πειραιά. Οι Σαλαμίνοι βρέθηκαν στο πρώτο μέρος να προηγούνται με 0-3, αλλά στην επανάληψη κατέρρευσαν και οι γηπεδούχοι σημειώνοντας τρία γκολ από το 90' μέχρι το 94' έκαναν μια μυθική ανατροπή επικρατώντας με 4-3, με το πρωτάθλημα πλέον να παίρνει «φωτιά». 

Στο πρώτο ημίχρονο οι Σαλαμινομάχοι πέτυχαν τρία γκολ χάρη σε χατ τρικ του Τάνκα(10', 28', 43'), όμως κανένας δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. 

Οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας στο 51' μείωσαν με τον Καραπατάκη, για να πατήσουν «γκάζι» από το 90' και μετά. Ισοφαρίσαν σε 3-3 με δύο γκολ του Τσελεπή Σ. σε ένα δύο λεπτά(90', 91'), ενώ έκαναν την ολική ανατροπή στο 94' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραπατάκη, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη. 

Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης. 
ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΙΑ: Τσαουλλί, Κυριακάκης, Καραπατάκης, Φίτσο(35' λ.τρ. Νούνε, 65' Καρπούζης), Ικόνομη, Καραμάνης(46' Πουλής), Οστά, Χαϊρεντίνι, Τσέλα, Σέρρι, Τσελεπής Σ..

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Λουκάς, Κούκης(85' Σταυράτης), Αποστολίδης, Μπούση, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Ασλάνι(46' Μιχαλάκης), Στόικου, Πασαλής, Τάνκας, Ευαγγέλου(85' Τουμπαρίδης). 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35