social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα πέναλτι την πρόκριση η Άνω Νεάπολη 5-4 τον Πυθαγόρα

Στα πέναλτι την πρόκριση η Άνω Νεάπολη 5-4 τον Πυθαγόρα

 

Μια πολύ ωραία αναμέτρηση είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής(10/9) στο γήπεδο του Περάματος. 

Η Άνω Νεάπολη κατάφερε να πάει το ματς στο 91' στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 1-1 και να αποκλείσει τον Πυθαγόρα στα πέναλτι με 5-4, έχοντας ήρωα τον φύλακα άγγελό της, τον γκολκίπερ Καπουκίνη, που απέκρουσε δύο πέναλτι. 

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Μάνσαλη κατέβηκαν με αρκετές βασικές ελλείψεις, αλλά παρά την πειραματική ενδεκάδα κατάφεραν να προηγηθούν με τον Λέισο στο 21'. 

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη πάλεψε το ματς και κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάει στην  παράταση, κερδίζοντας πέναλτι με τον Λύρο, ο οποίος και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. 

Στην ημίωρη παράταση η κούραση ήταν εμφανής και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι και μοιραία οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι. 

Εκεί η Άνω Νεάπολη στάθηκε πιο εύστοχη, καθώς είχε πέντε εκτελέσεις στο στόχο με τους Πάχο Μ., Χάμο Ι., Ανδρεάτο, Καφαταρίδη και Πάχο Κ., ενώ την πρώτη εκτέλεση αστόχησε ο Λύρος, που απέκρουσε ο Αναργύρου. 

Για τους Περαματιώτες από στην άσπρη βούλα βρήκαν δίχτυα οι Παπαδάκης, Κωστέριας, Ντελής και Ρούσσος, για να αποκρούσει ο Καπουκίνης τις προσπάθειες των Δαμαλίδη και Κωνσταντίνου και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία θα αντιμετωπίσει στο β' γύρο τους Ερασιτέχνες του Ιωνικού. 

Διαιτήτευσε η Βογιατζιδάκη. 
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Λυμπέρης(80' Ξυμητήρης), Πασχάλης(72' Κωνσταντίνου), Ρουσίδης, Λέισος, Παπαδάκης, Περάκης(78' Αντριάνο), Ζέμπος(109' Ντελής), Πηλιανίδης, Δαμαλίδης, Ζαχαριάς(72' Κωστέριας). 
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Καπουκίνης, Καλατζίδης(84' Διαμαντόπουλος), Παπαδόπουλος Ν.(99' λ.τρ. Μανδέκης), Χάμος Ι., Κουτλόγλου(71' Καφαταρίδης), Πάχος Ι., Πάχος Μ., Συναδινός(71' Κωστούρος), Σάμιος(67' Λύρος), Δαρείου(84' Πάχος Κ.), Ανδρεάτος. 

Σχετικά άρθρα

Με Πλαφαδέλλη και τη νέα χρονιά οι Νέοι-Αστέρια Δραπετσώνας

Θέμα Soccerlive: Κάτω από τα γκολπόστ του Άρη Αμφιάλης ο Δημήτρης Πολυχρονόπουλος

Άρπαξαν ευκαιρίες στον Ατρόμητο Πειραιά, απέκλεισε με 1-0 την ΑΕ Περάματος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35