social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φρέναρε» την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες ο Σαρωνικός(0-0)

«Φρέναρε» την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες ο Σαρωνικός(0-0)

Πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για την Αμφιάλη, που έμεινε στο 0-0 απέναντι στον αξιόμαχο Σαρωνικό Αίγινας, σε ένα ματς που τα είχε όλα και του έλειπε το γκολ. 

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Σιάνο να εκτελεί και τον γκολκίπερ Μπακόμητρο Κ. να αποκρούει και στην επαναφορά ο Φυσαράκης να σημαδεύει το δοκάρι. Την ίδια...ατυχία είχαν και στη συνέχεια επίσης οι Σιάνος(69') και Τζωρτζάτος(72'), που σημάδεψαν αμφότεροι τα δοκάρια, ενώ μεγάλη ευκαιρία να «κλέψει» το ματς είχαν οι Αιγινήτες στο 91', όταν ο Παπαδόπουλος επίσης έστειλε  την μπάλα στο δοκάρι. Μάλιστα στο 86' οι νησιώτες είχαν μείνει και με δέκα, λόγω αποβολής του Σφικτού.  

Διαιτήτευσε ο Κακριδής. 

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Γεωργακόπουλος, Μπακοθανάσης, Ρεντζέπι (62’ Παπαδόπουλος),. Τζωρτζάτος, Πουρσανίδης, Φυσαράκης (71’ Λέλος), Λοϊζίδης, Σιάνος, Επιτροπάκης (68’ Τσότσος), Νιζάμης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακομήτρος Κ., Γκέκας, Γκαρής Ν., Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Μιστάκου (68’ Πρέλα), Μάρκου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35