social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οριακή πρόκριση στα πέναλτι ο ΑΟΑΔ, 4-3 τον Πειραϊκό

Οριακή πρόκριση στα πέναλτι ο ΑΟΑΔ, 4-3 τον Πειραϊκό

 

Ένα σπουδαίο πειραϊκό ντέρμπι εξελίχθηκε στο γήπεδο της Χαραυγής, όπου στις λεπτομέρειες ο ΑΟΑΔ κατάφερε να αποκλείσει στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 τον  ισχυρό Πειραϊκό και να πανηγυρίσει μέσα σε μια βδομάδα δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση για το Κύπελλο Πειραιά. 

Χωρίς γκολ έληξε η κανονική διάρκεια του αγώνα, με το ματς να οδηγείται στην παράταση, όπου εκεί το σκορ άνοιξε ο ΑΟΑΔ με πέναλτι του Κόντου, για να απαντήσει όμως ο Πειραϊκός με όμορφη εκτέλεση φάουλ του νεαρού Βαφίνη. 

Οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι με τον ΑΟΑΔ να αποδεικνύεται πιο εύστοχος. Γκολ από την άσπρη βούλα για το συγκρότημα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου πέτυχαν οι Αθανασίου, Θωμόπουλος, Δάγκος και Ζουρούδης, ενώ αστόχησαν ο Κατσίρης(απέκρουσε ο Νταβτιάν). 

Από την πλευρά του Πειραϊκού ευστόχησαν οι Μανώλης, Βαφίνης και Ορφανός, ενώ μοιραίοι ήταν οι Μπατζάκας(άουτ) και Θηραίος(δοκάρι). 

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το γκολ του ΑΟΑΔ, ότι πριν τη φάση που δόθηκε το πέναλτι είχε προηγηθεί λάθος υπόδειξη σε πλάγιο άουτ του βοηθού Παρισσόπουλου. 
Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης. 
ΑΟΑΔ: Παπαμιχαήλ, Τσιώλης, Γκιουλάκης, Γκέρτζος, Αθανασίου, Θωμόπουλος, Κόντος(112' Κατσίρης), Κοσμάς(81' Στεργιάδης), Κουάσον(98' Μπουρίκος), Ζερτίδης(98' Ζουρούδης), Δρογγίτης(91' Δάγκος). 

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Φραγκάκης(85' Βογιατζόγλου), Βερσάκης(60' Μπατζάκας), Καλλίνικος, Θηραίος, Παπαδόπουλος, Ζαχαρόπουλος(60' Βαφίνης), Βλαχογιάννης(85' Καστρινάκης), Ορφανός, Σοκορέλης(106' Σφακιανάκης), Φαφαλιός(68' Μανώλης). 

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35