social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η θέση του Αστέρα Νίκαιας για την ένσταση κατά του Πανφαληρικού

Η θέση του Αστέρα Νίκαιας για την ένσταση κατά του Πανφαληρικού

Από το ΔΣ του Αστέρα Νίκαιας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:  

 

«Εχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας πως η ομάδα μας κατέθεσε ένσταση κατά της ομάδας του Πανφαληρικού σήμερα το πρωί.

Την άλλη μέρα του μεταξύ μας αγώνα διαπιστώσαμε πως ούτε ενας ούτε δύο αλλά πέντε ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί την ίδια μέρα του αγώνα μας στον πρωινό αγώνα της κ-16 με αντίπαλο τον Ιωνικό κάτι που απαγορεύεται βάση Κ.Α.Π εκτός του οτι οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν σε μεγάλο κίνδυνο.
Πραγματικά είμασταν σε σκέψη αν πρέπει να την κάνουμε ή οχι αλλα θεωρούμε άδικο πολλές ομάδες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να είναι νόμιμες ειδικά την ώρα του αγώνα και κάποιοι άλλοι να θεωρούν πως συνεχώς θα <γλιτώνουν>.Γιαυτό άλλωστε υπάρχουν και οι νόμοι.
Επίσης πληροφορηθήκαμε πως υπήρχαν και άλλες παρατυπίες στο φύλλο αγώνα αλλα πληροφορήθηκαμε μετά το τέλος του αγώνα,οπότε δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες.
Πραγματικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση πως κανείς δεν ήθελε να βγεί φωτογραφία, τα νούμερα των ποδοσφαιριστών ανακατεμένα και οτι παρόλο που πήραν τους 3 πρώτους βαθμούς μέσα σε 5 λεπτά είχαν φύγει όλοι απο το γήπεδο.Τυχαίο; Ίσως ναι ίσως οχι.
Για αυτούς τους λόγους και όχι μόνο προχωρήσαμε στην ένσταση». 

Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Παραίτηση Χρ. Μελανιφίδη από τον ΑΣ Κωφών

Θέμα Soccerlive: Δυναμικό μπάσιμο η Χαλκηδόνα με Φέκο και Τσαλίκη

Άνετο 5-1 η Αναγέννηση Μοσχάτου επί των Φιλάθλων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35