social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταγωνιστές τα νιάτα στο Νέο Ικόνιο- ΑΣ Ποντίων 5-2

Πρωταγωνιστές τα νιάτα στο Νέο Ικόνιο- ΑΣ Ποντίων 5-2

 

Μια πολύ όμορφη πρεμιέρα είχαν Νέο Ικόνιο και ΑΣ Ποντίων, όπου οι δύο ομάδες έχοντας αρκετά νεανικά σύνολα στο ρότστερ του, διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ανξαρτήτως αποτελέσμτατος. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-2, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε  ότι και στις  δύο ενδεκάδες έπαιξαν 10 αθλητές κάτω των 20 ετών,  ενώ συνολικά οι 20αδες απαρτίζοντας από 20 μικρούς ποδοσφαιριστές, φαινόμενο σπάνιο για συλλόγους Α' Κατηγορίας.

Δύο γκολ  για την ομάδα του Μανώλη Λαδικού σημείωσε ο Τσιρίδης(15', 27') και από ένα οι Χονδρουδάκης Γ.(47'),  Χονδρουδάκης Π.(74') και Παπαϊωάννου(91'). Οι νικητές έχασαν και πέναλτι στο 69' με τον Κοντογεώργη Α.( απέκρουσε ο Ψέμμας). 

Και τα δύο γκολ του ΑΣ Ποντίων σημείωσαν με πέναλτι οι Κοτζαθανάσης(30') και Ταλαμπέκος(68').  

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης. 

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Μανώλης(58' Ζαρίφης), Χονδρουδάκης Π., Λαγάνης, Σακάλογλου, Κοντογεώργης Δ.(58' Μπαϊμπάκης), Γκεκάι, Φρονιάδης(58' Ξένος), Τσιρίδης(80' Παπαϊωάννου), Χονδρουδάκης Γ.(88' Γερόλυμος), Κοντογεώργης Α.. 

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ψέμμας, Τόλι, Τόγιας, Κάντζιος(63' Φραντζέσκος), Κοτζαθανάσης, Νησίριος(63' Μελεμενής), Ντομπρίν(70' Μεϊμέτης), Σοφούλης, Ταλαμπέκος, Αϊβαλιώτης, Λιάσκος(75' Κοζανίτης). 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Ικανοποίηση στην Ελλάδα Ποντίων- φιλική νίκη 3-0 επί του Αστέρα Κερατσινίου

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος στο Αστέρας Κερατσινίου- Φαληρικός

Αλλάζει επίπεδο με προπονητή Στάθη Φουρίκη ο Αστέρας Νίκαιας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35