social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία νίκη οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 3-1 τον Θησέα

Σπουδαία νίκη οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 3-1 τον Θησέα

 Νίκη παραμονής για τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας, καθώς αν και είχαν μείνει πίσω στο σκορ επικράτησαν με 3-1 του Θησέα και ελπίζουν για την αποφυγή των πλέι άουτ. Αντίθετα ο Θησέας μετά και από αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα κινδυνεύει να μείνει και εκτός πλέι οφ στη μάχη της ανόδου. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Γαμβριά μόλις στο 7', όμως τα Αστέρια έφτασαν στην ανατροπή πριν λήξει το ημίχρονο. 

Στο 34' ισοφάρισε ο Τσελεπής Σ., για να γυρισει το σκορ στο 45' ο νεοαποκτηθείς Καραπατάκης, που είχε μπει σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα και στο ντεμπούτο του σκόραρε ένα πολύ όμορφο με μονοκόματο σουτ, μετά από δικιά του εκτέλεση φάουλ που κόντραρε πρώτα στο τείχος. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν επίσης κάποιες καλές στιγμές με τους Κάπο και Σέρι, να μην μπορούν να κερδίσουν τον γκολκίπερ Βλαχουτσάκο που απέκρουσε και σε μια αντεπίθεση ο Κάπο στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

Στο 41' αντικαταστάθηκε ο Τσέλα, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Διαιτήτευσε ο Καζάς. 

ΑΣΤΕΡΙΑ: Τσαουλλί, Κυριακάκης, Τσελεπής Σ., Φίτσο, Ικόνομι, Καραμάνης, Κάπο, Χαϊρεντίνι(85' Ευαγγελόπουλος), Τσέλα(41' λ.τρ. Καραπατάκης), Κτενάς, Σέρι. 

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος, Λιαννόπουλος, Βιδάλης, Γεωργόπουλος, Κουτσονικόλας(63' Αναγνώστου), Ούγκρης(86' Μουστάκης), Χαραλάμπους, Χαιρέτας(63' Πεφάνης), Γαμβριάς, Θεοδωρόπουλος, Ψωίνος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35