social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όλα «τούμπα» οι Λέοντες Καμινίων, ανατροπή 3-2 τον Αστέρα Νίκαιας

Όλα «τούμπα» οι Λέοντες Καμινίων, ανατροπή 3-2 τον Αστέρα Νίκαιας

 Τα πάνω κάτω έφεραν οι Λέοντες Καμινίων. Η ομάδα του Φώτη Πολίτη έαν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, δεν παραδόθηκε και κατάφερε να γυρίσει το σκορ στη Νίκαια με 2-3 επί του Αστέρα και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, που τον διατηρεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο Αστέρας αποδεικνύεται σε...«αυτόχειρας», καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε, προηγούμενος 2-0 με γκολ των Τσασκάτσογλου(18') και Μανώλη(22'), αλλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στη συνέχεια το προβάδισμά του. 

Οι Λέοντες βγήκαν στην αντεπίθεση και πολύ γρήγορα πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφεραν ξανά το ματς στα ίσα με δύο γκολ του Τσάτση(37', 39'), για να κάνουν την ανατροπή στο 80' με λυτρωτή τον Κεκάκο. 

Διαιτήτευσε ο Κουβέλης. 
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταράκης(46' Σπάλας), Τσικώνης, Τσαρκάτσογλου, Μανώλης(66' Γεωργικόπουλος), Τσιτούρας, Μάρθας(80' Τσιτσιλιάγκος), Χάλκος, Χατζηελευθερίου(65' Κούτρα), Δρογγίτης, Μακρής, Αποστολάκης. 

ΛΕΟΝΤΕΣ: Βλαχάκης, Καλής(70' Μαραγκός), Μιχαηλίδης, Ασέρ, Σκούρτη, Διαμαντόπουλος, Αλεξέλης(46' Καραγιάννης), Τσάτσης(70' Κόκκωρης), Κεκάκος, Μίτρε(80' Κουτσόγιωργας), Κανελλόπουλος(55' Κωνσταντάρας). 


Σχετικά άρθρα

«Έδεσε» Παρασκευόπουλο ο Περαμαϊκός

Με Σταμάτη Αναστασιάδη στον πάγκο συνεχίζει η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού

Μπαμ με Μητρόπουλο η Αμφιάλη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35