social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επεισοδιακό διπλό στο 92' για τη Χαλκηδόνα, 2-1 στον Κορυδαλλό τον Δία

Επεισοδιακό διπλό στο 92' για τη Χαλκηδόνα, 2-1 στον Κορυδαλλό τον Δία

 Μεγάλη ανατροπή για τη Χαλκηδόνα, η οποία αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ, στην επανάληψη γύρισε «τούμπα» το ματς και λύγισε στο 92' με 2-1 τον Δία μέσα στον Κορυδαλλό, πέρνωντας με ψυχή μια πολύ σπουδαία νίκη. 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 45' με εκτέλεση φάουλτου Πλιάγκα, ένα φάουλ για το οποίο η Χαλκηδόνα διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Λαθύρη, ενώ νωρίτερα είχε ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιωτόπουλου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Κούση πήρε τα ηνία και αφού αρχικά ισοφάρισε στο 64' με τον Κορτέση, πήρε το ματς στο 92' με τον λυτρωτικό Οικονομάκη. 

Στο 94' απποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Δία Καίσαρης Νίκος, διότι εισήλθε και διαμαρτυρήθηκε στον β΄βοηθό και δεν απομακρυνόταν. 

ΔΙΑΣ: Κατσικούρης, Καζάκος, Σεραφειμίδης, Πηλίδης, Μπουρογιαννόπουλος, Πούλιας, Ζαχαριάδης(68' Μπενέγος), Καριντζαΐδης, Αϊβατίδης(76' Σκούταρης), Πλιάγκας(68' Μπουρογιαννόπουλος), Δεληβασίλης(84' Κοτούμπας). 

ΑΟ ΧΑΛΚΔΗΩΝ: Θεοδωρούλας, Κούρτης, Μάνθος, Φέκος, Μπουζάλη(55' Αθανασιάδης Μ.), Καρυτινός(55' Καρυτινός), Κορτέσης(74' Βοργιάς), Μανδαμαδιώτης, Παναγιωτόπουλος, Αυγέρης, Γκέκα(55' Τσαλίκης). 


Σχετικά άρθρα

Μεγάλη κίνηση Πυθαγόρα με την απόκτηση Παρίση από τον Περαμαϊκό

Τον «ογκόλιθο» στόπερ Χρήστο Σαράτση απέκτησαν οι Σαλαμινομάχοι

Άλωσε το Πέραμα ο Παντζιτζιφιακός, 2-0 το Νέο Ικόνιο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35