social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεμάτο...πρόκες και καρφιά το γήπεδο του ΣΕΦ

Γεμάτο...πρόκες και καρφιά το γήπεδο του ΣΕΦ

 

Ένα τραγικό θέαμα αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο του ΣΕΦ. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν γεμάτος από καρφιά και πρόκες, γεγονός που αντιλήφθηκαν οι προπονητές και οι νεαροί αθλητές ακαδημιών που βρέθηκαν στο γήπεδο για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να παίξουν ποδόσφαιρο.

Χθες στο γήπεδο του ΣΕΦ φιλοξενήθηκαν τρεις αναμετρήσεις, δύο ακαδημιών και μία για την Γ' αναπτυξιακή κατηγορία του Πειραιά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πιθανότατα τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι προχώρησαν σε αυτή την απάνθρωπη κίνηση, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» οι όποιες δραστηριότητες ήταν προγραμματισμένες, ενώ το μεσημέρι στις 15.00 αναμένεται να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Γ' Κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΟ Καστέλλας και τη Δόξα Πειραιά και που σίγουρα ο διατητής της συνάντησης θα κρίνει αν το γήπεδο είναι κατάλληλο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.  

Αναλυτικά και η ανάρτηση του Προέδρου του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη για το εν λόγω θέμα: 

«Ενα πρωτοφανές και εξαιρετικά επικίνδυνο θέαμα αντίκρισαν οι προπονητές και τα παιδιά των ακαδημιών που πήγανε σήμερα το πρωί στο γήπεδο 11*11 στο ΣΕΦ για να κάνουν την προπόνηση τους ! Κάποιο προφανώς αρρωστημένο μυαλό αποφάσισε εχτές το βράδυ να γεμίσει με καρφιά το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου , ένα γήπεδο που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν παιδιά !!! Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τι θα μπορούσα να είχε συμβεί αν οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν είχαν προσέξει και ξεκινούσαν την προπόνηση ! Είναι πραγματικά λυπηρό να συνειδητοποιείς ότι κάποιοι δε σέβονται όχι μόνο την δική μας προσπάθεια να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας , αλλά περισσότερο δε σέβονται την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών που την χρησιμοποιούν». 

Sef_karfia.jpg


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35