social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγκαλιά» με την άνοδο ο Αργοναύτης, 4-1 εκτός τον ΑΟ Κορυδαλλό

«Αγκαλιά» με την άνοδο ο Αργοναύτης, 4-1 εκτός τον ΑΟ Κορυδαλλό

 «Περίπατο» έκανε στο ντέρμπι κορυφής ο Αργοναύτης, που επιβεβαίωσε τη φετινή του ανωτερότητα. Η ομάδα του Τέλη Μελά θριάμβευσε επί του ΑΟ Κορυδαλλού, τον οποίο υπέταξε εκτός έδρας με 4-1 και πλέον η επάνοδος της στην Α' Κατηγορία μετά από δέκα χρόνια είναι πιο κοντά από ποτέ. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τον Τσέλα, αλλά ο Κορυδαλλός ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Κοζανίτη στο 34'. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Αργοναύτης απάντησε αστραπιαία, ισοφαρίζοντας στο 36' με τον Μοχάμεντ, ενώ με τη φόρα που είχε κατάφερε στο 45' να γυρίσει και το σκορ με αυτογκόλ του Δημητροκάλη. 

Στην επανάληψη οι Χατζηκυριακιώτες διεύρυναν τη διαφορά πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα με τους Ράμα(59') και Γλύκα(81'). 
Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Μαστοράκης, Γολεμάτης, Μαυροκέφαλος, Ανδρέου, Δημητροκάλης(60' Αντωνόπουλος), Λαμπάκης, Μπερτσιμάς, Σταματελάτος(75' Γιώτη), Κοζανίτης, Σωτηρόπουλος (72’ Μπέμπρι), Γολεμάτης Α. (60’ Ευαγγέλου).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Αθανασίου, Ξυπολυτάς, Μπουρδάμης, Μελάς, Ματάι(39’ λ.τρ.  Νταβέλης), Μιφτάρι , Μοχάμεντ(56' Γλύκας), Ζόνγκα (70’ Μπα), Τσέλα (56’ Λαλάι), Ράμα, Ζαχαρίου(56’ Βοσινάκης).


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει στον πάγκο της Χαραυγής ο Δημήτρης Βουτσινάς

Εξοργισμένος με ΕΠΣ Πειραιά ο Π. Μπαλτάκος - «Εισηγούμαι την αναστολή ιδιότητας μέλους της»

Διπλό παραμονής στον Κορυδαλλό η Ένωση Α. Α. Ρέντη, 2-1 την Αστυπάλαια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35