social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθαρός» ο Πανφαληρικός, 1-0 οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας

«Καθαρός» ο Πανφαληρικός, 1-0 οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας

 Σπουδαίας βαθμολιγικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, όπου κατέβαλαν με 1-0 τον Πανφαληρικό και πήραν σημαντική «ανάσα» στη μάχη της παραμονής. 

Ο αγώνας βέβαια όπως το Soccerlive.gr σας ενημέρωσε είχε και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες πέρασαν από έλεγχο πλαστοπροσωπίας, μετά από ένσταση που έκαναν αμφότερες η μία στην άλλη. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, ο διαιτητής Μαρινάκης ανέφερε στις παρατηρήσεις ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τα δελτία και των δύο σωματείων....

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό, οι γηπεδούχοι πήραν αυτό το «τρίποντο» χάρη σε γκολ του Τσελεπή στο 19', ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. 

Ο σκόρερ έχασε και πέναλτι στο 65', που απέκρουσε ο Φραγκιαδάκης. 
Διαιτήτευσε ο Μαρινάκης. 

ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΙΑ: Λάτσινος, Κυριακάκης, Παπαγεωργίου(34' Νούνε), Φίτσο, Πουλής, Καραμάνης, Κάπο, Σιώπης, Τσελεπής Ν., Τσέλα, Χαζάλ(65' Νταλίπης). 

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος(46' Φραγκιαδάκης), Τζοάνης, Κορκίδης, Κονδυλάκης(75' Ίσσαρης), Λένα, Τσίκας(46' Δραπαντώνης), Δρακογιάννης, Κάπο, Πουλιανάκης, Διαμαντάκος, Ξέστερνος(79' Σερβετάς). 


Σχετικά άρθρα

Επέστρεψαν εντυπωσιακά στις νίκες οι Σαλαμινομάχοι, 7-2 τον ενθουσιώδη Πανφαληρικό

Με «σόου» Γαϊτανέρη στην επανάλψη η Αστυπάλαια Κορυδαλλού 4-0 την Αναγέννηση Μοσχάτου

Αγχωτική πρεμιέρα για Αίαντα Σαλαμίνας, 2-1 την ανταγωνιστική Αστυπάλαια Κορυδαλλού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35