social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα βαθμολογική απώλεια για το Κερατσίνι, 0-0 απέναντι στο δυναμικό Νέο Ικόνιο

Νέα βαθμολογική απώλεια για το Κερατσίνι, 0-0 απέναντι στο δυναμικό Νέο Ικόνιο

 Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το πρωτοπόρο Κερατσίνι, που μπήκε «μουδιασμένα» στο νέο έτος. Οι «ροσονέρι» χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση έμειναν στο 0-0 με το πολύ καλό Νέο Ικόνιο, που σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει φύγει και με τη νίκη από το γήπεδο της Χαραυγής, που διεξήχθη η συνάντηση. 

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν, ενώ το έργο τους δυσκόλεψε περισσότερο όταν στο 56' έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Αγγελάκη Γ. με δεύτερη κίτρινη. 
Μεγάλη απώλεια για τους Περαματιώτες ο τραυματισμός του Γκεκάι στο 81', ο οποίος αντικαταστάθηκε και αναμένεται να διαγχνωσθεί η σοβαρότητά του προβλήματός του.

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.  
ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουτσογιαννούλης, Κετίκογλου, Αγγελάκης Λ.(34' λ.τρ. Λουκάτος, 83' Κυριακίδης), Αγγελάκης Γ. Βαττής, Γρηγοριάδης, Σαουλιάς, Λουβής,  Λένγκα(58' Κουρκούτης), Διάκος, Κοττάκης(58' Σφυρογιαννάκης)

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Θεοδώρου, Φρονιάδης, Σακάλογλου, Λαγάνης(66' Κοντογεώργης), Σύρμας, Μπακοθανάσης, Χονδρουδάκης Π., Γκεκάι(81' λ.τρ. Σταυράκογλου), Χονδρουδάκης Γ., Παπαϊωάννου(73' Τσιρίδης). 


Σχετικά άρθρα

Λόνι Σκεντεράι: «Δεύτερος μου πατέρας ο κ. Αραβαντινός»

Τα πλήρη αποτελέσματα στον Πειραιά(20-21/1)

Πήρε το ντέρμπι κορυφής ο Αργοναύτης, 3-1 την ΑΕ Περάματος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35