social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 90' Η Χαλκηδόνα 3-2 τη Χαραυγή με χατ τρικ του 17χρονου Κορτέση

Στο 90' Η Χαλκηδόνα 3-2 τη Χαραυγή με χατ τρικ του 17χρονου Κορτέση

 Μια ψυχωμένη Χακηδόνα, αν και βρέθηκε να χάνει στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Χαραυγής με 3-2 στο 90' στο «Π. Νικολαΐδης» και ανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τον ΑΣ Δραπετσώνας. 

Μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία γράφτηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο λόγος για τον μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Μίλτο Κορτέση, ο οποίος πήρε από το χέρι στα δύσκολα την ομάδα και την οδήγησε σε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη πετυχαίνοντας ένα ανεπανάληπτο χατ τρικ(23', 67' εκτέλεση φάουλ, 90'). 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν γυρίσει το σκορ από 1-0 σε 1-2 με γκολ των Αβράμη(33') και Πέρρου(49'), ενώ στο 85' είχαν μείνει με δέκα, λόγω αποβολής του Παπανικολάου με δεύτερη κίτρινη. 
Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης. 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Πνευματικός Κ., Κούρτης, Πνευματικός Ε., Φέκος(65' Μανδαμαδιώτης), Μπουζάλι(52' Οικονομάκης), Αθανασιάδης Μ.(65' Μάνθος), Κορτέσης, Ζαρκαδούλας Α., Παναγιωτόπουλος(70' Ζαρκαδούλας Λ.), Καρυτινός, Κατσάνης. 
ΧΑΡΑΥΓΗ: Κρασσάς, Κασδοβασίλης, Μικρούλης(46' Πέρρος), Αβράμης, Παπανικολάου, Σαλάτας, Γιαλίδης(46' Γαβαλάς), Σερμάδι, Γκανίδης, Ηλιόπουλος, Σιφνάκης. 

Σχετικά άρθρα

Ποδοσφαιριστές Μοσχάτου: Στηρίζουμε τη διοίκηση που μας πίστεψε απ' την πρώτη μέρα

Σπουδαία νίκη ο Άρης Αμφιάλης, 1-0 τον ΑΟΚ Φαλήρου

ΑΕ Περάματος: «Άδικη η ήττα από τον ΑΣ Κωφών»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35