social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα «βόμβα» ο ΑΟΚ Φαλήρου, 2-1 εκτός την Χαλκηδόνα

Νέα «βόμβα» ο ΑΟΚ Φαλήρου, 2-1 εκτός την Χαλκηδόνα

 Ακόμα μια μεγάλη έκπληξη πραγματοποίησε ο ΑΟΚ Φαλήρου. Μετά την παληκαρίσια ισοπαλία επί του πρωτοπόρου Καραβά την προηγούμενη αγωνιστική, σήμερα η ομάδα του Γιώργου Γκοεβερίνου πέτυχε μεγάλο διπλό στο «Π. Νικολαΐδης» λυγίζοντας με 2-1 την ισχυρή Χαλκηδόνα και ανήλθε ακόμα περισσότετο βαθμολογικά.

Οι Τζιτζιφιώτες άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Νικολλά. Η Χαλκηδόνα ισοφάρισε στο 45' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παναγιωτόπουλος, με τον Δρόσο να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος σκόραρε για την ισοφάριση. 

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 66' ο Μανουσογιαννάκης, με τον ΑΟΚ Φαλήρου να κρατά μέχρι το τέλος του ματς το σκορ, παρά την μεγάλη πίεση και τις ευκαιρίες που είχε η Χαλκηδόνα, για να ισοφαρίσει. 

Διαιτήτευσε ο Λαθύρης. 
ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Πνεθματικός Κ., Κούρτης, Πνευματικός Ε., Μάνθος, Μπουζάλι, Αθανασιάδης Μ.(54' Κορτέσης), Ζαρκαδούλας Λ.(46' Οικονομάκης), Καρυτινός(72' Βοργιάς), Παναγιωτόπουλος, Μανδαμαδιώτης(76' Ζαρκαδούλας Α.), Κατσάνης. 

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Δρόσος, Ανδρέου, Μανουσογιαννάκης, Χαιρόπουλος, Κόρδας, Αφεντόπουλος, Λιαράκης(55' Χατζής), Καλέντζης, Ελευθεράκης(90' Λαδιάς), Νικολλά(85' Αβραμίδης), Αθανασακόπουλος(55' Γιακασίκογλου). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35