social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χρυσό» βαθμό στη Δραπετσώνα η Νίκη Ρέντη, 1-1 με τον ΑΣ Ποντίων

«Χρυσό» βαθμό στη Δραπετσώνα η Νίκη Ρέντη, 1-1 με τον ΑΣ Ποντίων

 Μετά από 17 αγωνιστικές η Νίκη Ρέντη ξεκόλλησε από τους μόλις τρεις βαθμούς που είχε συλλέξει, κατακτώντας ακόμα έναν υπερπολύτιμο έπειτα από το 1-1 που πήρε στη Δραπετσώνα από τον ΑΣ Ποντίων. 

Οι γηπεδούχοι που κατέβηκαν με σημαντικές απουσίες προηγήθηκαν στο 14' με τον Χατζηκυριάκο. Οι Ρεντιώτες ισοφάρισαν στο 60' με τον Πρέλα και παρά το γεγονός ότι στο 65' έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Παύλου(2η κίτρινη), κράτησαν με νύχια και με δόντια αυτό το 1-1, παίρνοντας ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος σωτήριος. 

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με τον ΑΣ Ποντίων να έχει ένα δοκάρι με τον Γκαϊδόγιαννη και δύο ακυρωθέντα γκολ των Σοφούλη(69') και Γκαϊδόγιαννη(81'). 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης τρία δοκάρια με τους Πρέλα, Παπαργύρη και Καραμολέγκο. 

Διαιτήτευσε ο Ζησιμόπουλος. Στο 65' Παύλου 
ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τσιπιανίτης, Νισύριος, Τόγιας, Γκατζιός(62' Νίνο), Γκαϊδόγιαννης, Παπαδόπουλος, Μεϊμέτης, Σοφούλης, Λιάσκος, Χατζηκυριάκος(51' Ντομπρίν), Πιτσιάνου. 

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Γκερλές, Πετεινός, Λεβέντης, Χάντρι(28' Σταν), Μελανός, Καραμολέγκος, Καπίρης, Μαρκαζίνος(54' Πρέλα), Παπαργύρης(67' Ντινόπουλος), Παύλου, Σάκκα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35