social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρολίγον ανατροπή ο πεισματάρης Πειραϊκός, 2-2 από 2-0 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

Παρολίγον ανατροπή ο πεισματάρης Πειραϊκός, 2-2 από 2-0 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

 Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σημαντικό του προβάδισμα ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου στη Νίκαια, καθώς ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 ισοφαρίστηκε στην επανάληψη σε 2-2 από τον Πειραϊκό, που έδειξε χαρακτήρα και αρνήθηκε να ηττηθεί. 

Ο Πειραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς χάνοντας ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι  φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί και προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος 2-0 με ισάριθμα γκολ του και Σπυρόπουλου(24', 44').

Όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τον Πειραϊκό να πιέζει και να υποχρεώνει τον Ποσειδώνα σε πολλά λάθη, τα οποία παραλίγο να του κοστίσουν και την ήττα και το σκορ να γυρίσει.

Ο Σοκορέλης μείωσε σε 2-1 στο 58', ενώ στο 65' οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Ορφανό, που αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν τελικά με την ισοφάριση στο 78' από τον Ορφανό.

Διαιτήτευσε ο Λιάτσος. 

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταφτιάν, Καλλίνικος (69’ Μαρίνος), Φαφαλιός, Παπαδημητρίου (46’ Παπαδόπουλος Α.), Βαβάκας, ΠαπαδόπουλοςΣ., Ορφανός, Σοκορέλης (63’ Σιβιλιάς), Πουτσελάς (46’ Κοσμάς), Βλαχογιάννης, Βαφίνης (77’ Φρυγανιώτης)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Παύλου, Βενάκης, Βουτσινός, Αναζίκος, Αλεξάν, Πολυχρονάκης, Ζομπάς (70’ Ψαρούδης), Βερροιόπουλος, Σπυρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Λειβαδίτης (46’ Κόλλιας).


Σχετικά άρθρα

Τέλος από τον Αετό Κορυδαλλού ο Αντώνης Καλαμάκης

Με λυτρωτή Ηλιάδη στο 93' ο ΑΟ Καραβάς πρωταθλητής, 2-1 με ανατροπή τη γενναία Χαλκηδόνα των 10 παικ

«Σώθηκαν» και οι δύο, Αστέρας Νίκαιας- Προφήτης Ηλίας 3-0

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35