social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο διπλό σωτηρίας ο ΑΟΚ Φαλήρου, 2-1 εκτός την ΑΕ Μοσχάτου που «βράζει» για τη διαιτησία

Μεγάλο διπλό σωτηρίας ο ΑΟΚ Φαλήρου, 2-1 εκτός την ΑΕ Μοσχάτου που «βράζει» για τη διαιτησία

 Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΑΟΚ Φαλήρου, που πλέον κρατάει στα χέρια του την αποφυγή των πλέι άουτ. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίου έκαμψε με ανατροπή 2-1 την ΑΕ Μοσχάτου και χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στις Τζιτζφικές στο απόλυτο ντέρμπι παραμονής με τον Δία Κορυδαλλού, για να αποφύγει τα μπαράζ. 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 1' με τον Τομπουλίδη. 
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 17', όταν μετά από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Γιακασίκογλου, ο Λιαράκης με κεφαλιά έκανε το 1-1. 
Στο 34' η ομάδα του Θωμά Μανώλη είχε δοκάρι με τον Γριμάνη, ενώ στο 40' ζήτησε από το διαιτητή Λεμπέση πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδοσίου. 
Στην επανάληψη οι Τζιτζιφιώτες έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ της νίκης, με τέρμα του νεοεισελθέντα Μανουσογιαννάκη στο 68'. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και ζήτησαν και δεύτερο πέναλτι στο 87' σε χέρι αμυντικού.  
Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Λεμπέση έχει η ΑΕ Μοσχάτου...
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μακρής, Κάρλος(60' Τζαφέρης), Κούρτης(72' Αγγελέτος), Μουλάς, Τύρπος, Ευσταθόπουλος, Τουλούπης, Γριμάνης, Τομπουλίδης, Θεοδοσίου, Σιγάλας(64' Μωραϊτης).   
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Δρόσος, Ανδρέου, Γιαασίκογλου(73' Παπαδόπουλος), Χαιρόπουλος, Καρανίκας, Αφεντόπουλος, Λιαράκης(83' Γεωργακόπουλος), Αθανασακόπουλος, Χατζής, Ελευθεράκης(83' Λαδιάς), Καλέντζης(62' Μανουσογιαννάκης).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35