social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάει για «τελικό παραμονής» στις Τζιτζιφιές ο Δίας Κορυδαλλού, ήττα 1-0 από τον ΑΣ Δραπετσώνας

Πάει για «τελικό παραμονής» στις Τζιτζιφιές ο Δίας Κορυδαλλού, ήττα 1-0 από τον ΑΣ Δραπετσώνας

 Αλώβητος πέρασε από τον Κορυδαλλό ο ΑΣ Δραπετσώνας, που κατέβαλε με 1-0 τον Δία Κορυδαλλού και πλέον οι γηπεδούχοι πάνε την τελευταία αγωνιστική στις Τζιτζιφιές να παίξουν μια Κατηγορία με αντίπαλο τον ΑΟΚ Φαλήρου, όπου χρειάζονται μόνο νίκη. 

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση για την ομάδα του Μάκη Σαμιώτη πέτυχε ο Φωτιάδης στο 63'. Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιώργου Πράππα δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές που δημιούργησε, για να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.  

Παράπονα από τη διαιτησία του Παναδριόπουλου έχουν οι γηπεδούχοι. Ζητήσανε δύο πέναλτι σε ανατροπές των Μπουρογιαννόπουλου Σ. και Καριντζαΐδη. 

ΔΙΑΣ: Κατσικούρης Δ., Υφαντίδης(78' Μπουρογιαννόπουλος Κ.), Σεραφειμίδης, Μπουρογιαννόπουλος Σ., Γεωργακόπουλος(66' Κοτούμπας Β.), Πούλιας, Καριντζαΐδης, Δεληβασίλης(66' Κατσικούρης Ν.), Πέρδικας(66' Καίσαρης), Πλιάγκας, Μπενέτος(78' Ζαχαριάδης). 

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μπαλάσκας, Αγγελόπουλος Α., Κούστας, Κασιαβός, Γουατσοπ, Καρνέσης(46’ Ροδάκης), Τσετσώνης(72’ Νεοφώτιστος), Φουκούλης(84’ Ζημινόπουλος), Φασιλής, Φωτιάδης, Μπρέγκου(57’ Σκουλουδάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35