social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαβωμένη νίκη ο ΑΟ Κορυδαλλός, 3-1 τον ΑΣ Κωφών σε ματς με...τέσσερις αποβολές

Λαβωμένη νίκη ο ΑΟ Κορυδαλλός, 3-1 τον ΑΣ Κωφών σε ματς με...τέσσερις αποβολές

 
Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια και τέσσερις αποβολές ο ΑΟ Κορυδαλλός πήρε τη νίκη με 3-1 επί του μαχητικού ΑΣ Κωφών και θα πάει λαβωμένος στο μεγάλο ματς με την ΑΕ Περάματος, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί η άνοδος. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σαριανίδη στο 15', για να προηγηθεί ο ΑΟ Κορυδαλλός 2-0 με τέρματα των Λαμπάκη(37') και Γολεμάτη Αν.(42'). 

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δημιουργήθηκε σύρραξη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και ο διαιτητής Καζάς απέβαλε δύο παίκτες από κάθε σωματείο, τους Γολεμάτη Αν. και Κοζανίδη, αλλά και τους Σαριανίδη και Τσορτανίδη. 

Παίζοντας με εννιά παίκτες αμφότερες οι ομάδες στην επανάληψη οι Κωφοί μείωσαν στο 54' με τον Ζαχαρία, για να κλειδώσει τη νίκη στο 93' για το συγκρότημα του Γιώργου Βολακάκη ο Λαμπάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

Μετά τη λήξη του αγώνα και όπως αναφέροι ο διαιτητής Καζάς στο φύλλο αγώνος, φίλοι των φιλοξενούμενων είχαν μπει στον χώρο τον αποδυτηρίων και έβριζαν τον προπονητή  του ΑΟ Κορυδαλλού και τους ποδοσφαιριστές, με τον παρατηρητή του αγώνα να καλεί στην αστυνομία, για την ομάλυνση της κατάστασης, ενώ το φύλλο αγώνος έκλεισε περίπου μιάμιση ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Παράπονα από τη διαιτησία του Καζά έχουν και οι δύο ομάδες. Οι Κωφοί μάλιστα ζητάνε ένα πέναλτι στο 85' και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1. 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Μαστοράκης, Γκολεμάτης, Μαυροκέφαλος(89’ Ευαγγέλου), Ανδρέου, Δημητροκάλης, Λαμπάκης, Μπερτσιμάς(83’ Αντωνόπουλος), Γιώτη(60’ Ξαφάκης), Κοζαντίτης, Σωτηρόπουλος(89’ Λογανίδης), Γολεμάτης Α.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Γιατράς, Δόγκας(60’ Ανεστίδης), Καράμπελας, Σάββας, Μπερίκος(46’ Aliraj), Τοπίκογλου, Ζαχαριάς, Καλαϊτζόγλου, Σαριανίδης, Τσορτανίδης, Αγουρσαλίδης.

 

Σχετικά άρθρα

Διεθνής τερματοφύλακας στην Προοδευτική

Ατρόμητος Πειραιά: Κίνηση πρωταθλητισμού με Παπαθανασιου

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τη Χαραυγή η Αμφιάλη(2-1)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35