social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το δεξί η ΑΕΡ Αφάντου, 1-0 στην πρεμιέρα την Ελλάδα Σύρου

Με το δεξί η ΑΕΡ Αφάντου, 1-0 στην πρεμιέρα την Ελλάδα Σύρου

Προβάδισμα για την άνοδο στην Γ' Εθνική πήρε η Αέρα Αφάντου αφού στο ματς που άνοιξε την αυλαία των μπαράζ της ΕΠΟ, η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 1-0 της Ελλάς Σύρου.

Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ κλίμα λόγω του πένθους για το χαμό του προέδρου της ομάδας, Νικολη Τσαμπικου.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έδειξαν ότι θέλουν να γίνουν από νωρίς το αφεντικό του αγώνα. 

Μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν με τη πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση του Φερεντίνου έπειτα από γύρισμα του Κορλού.

Στο 21' ο Λάλας πρόλαβε σωτήρια σε κοντινό πλασέ του Φερεντίνου, ενώ το 23' ο Παυλόπουλος από πλευράς Συριανών πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 30' σουτ του Παράβαλου έφυγε ψηλά άουτ. Στο 37' σε κεφαλιά του Παυλόπουλου ο Τσαβαρής έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Χατζησάββα Μεγάλη ευκαιρία στο 45+2' για την ΑΕΡΑ με τον Σταματούλα να σουτάρει και τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.

Στο 61' ο Τσάβαρης έδιωξε σωτήρια το μονοκόμματο σουτ του Παυλόπουλου, ενώ στο 67'τ ο γυριστό σουτ του Παπασάββα μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ. Στο 76' μετά το λάθος που έγινε στην άμυνα της Ελλάς Σύρου ο Χατζησάββας δεν το σκέφτηκε καθόλου και έκανε το σουτ όμως ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 77' ο Σκούπρας έκανε το γύρισμα όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτες του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Διαιτητές: Αλατσάκης, Πετρίδης-Καρακελής (Πειραιά)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Τσάβαρης, Κορλός, Μακρυδημήτρης, Αθανασίου, Λυκοπάντης (63' Τομόρι), Αρφαράς (61' Κιοσσέογλου), Φερεντίνος (84' Σπαχίου), Νικήτας, Ρούσσος, Σταματούλας, Χατζησάββας (84' Φυλακουρης).

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Κώστας Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Έντσεφ, Σταμούλης (13' λ.τρ. Παράβαλος), Λάλας, Ογκνιάνοφ, Παυλόπουλος, Σκούπρα, Κολλιάκος, Περιάλης, Μπακατσέλος (46' Μανουδάκης)

 


Σχετικά άρθρα

Live stream (για συνδρομητές): Ελλάς Σύρου - Ιάλυσος (Γ΄Εθνική | 3ος Όμιλος | 3η Αγωνιστική)

Live streaming το Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου-Αετός Λουτρών

Γρίβας: Θα παλέψουμε όλα τα ματς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35