social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερό το Χαϊδάρι 2-0 τον Γρανίτη με καλό ποδόσφαιρο και πολλές ευκαιρίες!

Φοβερό το Χαϊδάρι 2-0 τον Γρανίτη με καλό ποδόσφαιρο και πολλές ευκαιρίες!

Στην αναμέτρηση του "Τ. Χαραλαμπίδης" το Χαϊδάρι ήθελε μόνο τη νίκη για να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τις πιθανότητές του για άνοδο στη Γ' Εθνική. Έτσι και έπραξε, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Γρανίτη Αγ. Μαρίνας, που από την πλευρά του απώλεσε κάθε ελπίδα για το... όνειρο!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ
Το Χαϊδάρι μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 4' ο Παληγεώργος απείλησε με κεφαλιά, με τον Τερεζάκη να καταγραφεί την πρώτη από τις πολλές αποκρούσεις που είχε στο παιχνίδι. Λίγα λεπτά μετά ο Παληγεώργος είδε και πάλι τον Τερεζάκη να του λέει "οχι" σε νέα κεφάλια ύστερα από σέντρα του Καλογερόπουλου από δεξιά. Στη συνέχεια οι Μπιταξής και Κατσαρός δε μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Γρανίτη με κεφαλιές. Όμως στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης το Χαϊδάρι άνοιξε το σκορ! Μετά από μια υπέροχη ατομική ενέργεια του Παληγεώργου που μπήκε στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Γιαννακόπουλο, που με αριστερό συρτό σουτ έκανε το 1-0. Έπειτα, ο Παληγεώργος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με μια κεφάλια που πέρασε άουτ και με ένα χαμένο πλάγιο τετ α τετ στο 34'. Η πρώτη φάση για τον Γρανίτη στο πρώτο μέρος ήρθε στο 38', με το σουτ του Δρακάκη μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ. Δευτερόλεπτα μετά το Χαϊδάρι κέρδισε με πέναλτι με νέα ατομική προσπάθεια του Παληγεώργου που ήταν ο παίκτης που το κέρδισε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποστολόπουλος για το 2-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου καθώς και το τελικό.

Στο δεύτερο μέρος ο Γρανίτης μπήκε καλύτερα, κι ένα φάουλ του Κατσαρού το μπλόκαρε ο Καλαματιανός. Στο 55' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογερόπουλου ανάγκασε τον Τερεζάκη σε νέα επέμβαση, κάτι που έγινε και λίγα λεπτά μετά στην προσπάθεια του Αποστολόπουλου. Ο Μάκρας στο 72' και το 86' δε μπόρεσε να κερδίσει τον Τερεζάκη καθώς αμφότερες οι κεφαλιές του βρήκαν απάντηση. Ελάχιστα μετά ο Δρακάκης είδε ένα ένα σουτ του να μπλοκάρεται από τον Καλαματιανό.

Διαιτητές: Φωστέρης (Αν. Αττικής), Κατσογιάννης/Τσέλιος
Χαϊδάρι (Γιάννης Χλώρος): Καλαματιανός, Τζανιδάκης (67' Μάκρας) Καλογερόπουλος (75' Αντωνόπουλος), Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (87' Χλώρος), Κατσάρας (75' Λαγός) Παληγεώργος (67' Καμπέρης) Αποστολόπουλος, Γκρέμπι
Γρανίτης ΑΓ.Μαρίνας(Τάκης Διακάκης):
Τερεζάκης, Ανδ. Κολομπάκης (46' Μεγαλακάκης), Κατσαρός (67' Στεφανίδης Σ.), Η. Στεφανίδης, Παπακαστρήσιος, Μπεριάδης (46' Κοκάκης), Σ. Κολομπάκης (86' Κελάκης), Νάστο, Δρακάκης, Παπαδάκης, Ρουσσάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35