social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άντεξαν τα Πετράλωνα, 1-1 με Αλσούπολη

Άντεξαν τα Πετράλωνα, 1-1 με Αλσούπολη

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ Γιώργου Σέργη, η ΑΕ Πετραλώνων άντεξε στην πίεση της Αλσούπολης και απέσπασε το ισόπαλο 1-1 στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας.

Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα γκολ που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους γηπεδούχους. Σε εκτέλεση κόρνερ στο 5ο λεπτό ο γκολκίπερ Καραγιώργος προσπάθησε να απομακρύνει στον αέρα, βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με άλλους ποδοσφαιριστές και ο Βολικάκης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αφού πρώτα συνεννοήθηκαν για λίγα δευτερόλεπτα, διαιτητής και βοηθός έδειξαν σέντρα, με τους παίκτες της ΑΕ Πετραλώνων να πανηγυρίζουν και τους πράσινους να διαμαρτύρονται, θεωρώντας πως υπήρξε επιθετικό φάουλ. Η ισοφάριση ήρθε στο 25ο λεπτό με πλασέ του Τσούκα (1-1), με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο για το νικητήριο γκολ, αλλά να μην το πετυχαίνουν! Σε δύο περιπτώσεις ο Τσούκας και σε μία ο Ιακωβίδης απώλεσαν τεράστιες ευκαιρίες, ενώ στο 88' ο Σώντας είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, στο πλασέ που επιχείρησε, με το ισόπαλο 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Θώμογλου, Αγγελάκης-Τσάγκαρης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγιώργος, Καρυπίδης, Παππούς (46' Παπαδόπουλος), Φειδάκης (60' Παπαδήμας), Ιωαννίδης, Κοκότης, Τρούσι (46' Σώντας), Τζωρτζάτος, Διακάκης (55' Μούτσος), Τσούκας, Ιακωβίδης

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Σέργης (80' λ.τρ. Καρατζής), Πυλαρινός, Σωτηρίου (78' Καπελάκης), Βολικάκης, Κοθράς, Γερακάρης, Κακαζής, Μακρής (82' Τζάννες), Βολονάκης, Φιλιππάτος, Ηλιόπουλος (78' Μουράτης).

 


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις οι Τράχωνες, 0-2 τον Απ. Αθηνών-Δάφνη

Σκουμπουρδής: «Ουσιαστικοί και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Καλαντζής: «Πατέρα θα σε έχω πάντα μαζί μου»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35