social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγκαλιά με την άνοδο ο Ελλοπιακός 2-0 τον Περαμαϊκό που χρειάζεται... ένα θαύμα!

Αγκαλιά με την άνοδο ο Ελλοπιακός 2-0 τον Περαμαϊκό που χρειάζεται... ένα θαύμα!

Καταστροφική ήττα για τον Περαμαϊκό στην Βοιωτία καθώς ο Ελλοπιακός έδειξε μεγάλη θέληση για τη νίκη και επικράτησε με 2-0 των πρωταθλητών Πειραιά.

Πλέον η "υπόθεση" άνοδος μοιάζει ακατόρθωτη για τους πράσινους αφού θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν την Κορωνίδα Κοιλάδας και να περιμένουν ένα... θαύμα από τον αδύναμο Αίολο Καρπενησίου που υποδέχεται τον Ελλοπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην Γ' Εθνική ο Περαμαϊκός θα πρέπει να κερδίσει την Κορωνίδα και ο Αίολος να επικρατήσει του Ελλοπιακού, πράγμα που φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Πάντως οι άνθρωποι του Περαμαϊκού βράζουν με τη διαιτησία του Θώμογλου θεωρώντας ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Στο 26' έγινε το 1-0 με το αυτογκόλ του Μικρούλη μετά από πίεση του Ριζάι στην μακρινή μπαλιά του Τσέλου.Οι Πειραιώτες πήγαν να αντιδράσουν και στο 58' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού, όμως ο Θώμογλου υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Στο 65' ο Σπανός με σουτ πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Ο Περαμαϊκός θα μπορούσε να μπει στο ματς στο 75' αφού κέρδισε πέναλτι με τον Γεωργίου, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν ότι στη συγκεκριμένη φάση έπρεπε να αποβληθεί ο πορτιέρο του Ελλοπιακού, Κουτρούμπας. Ο Τσαγκάρης ανέλαβε την εκτέλεση και βρήκε δίχτυα όμως ο διαιτητής Θώμογλου διέταξε την επανάληψη της παράβασης καθώς θεώρησε ότι πριν σφυρίξει την εσχάτη των ποινών ποδοσφαιριστές των ομάδων βρίσκονταν εντός της μεγάλης περιοχής. Τη δεύτερη φορά ο Κουτρούμπας ήταν πιο τυχερός και απέκρουσε την εσχάτη των ποινών διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του. Στο 89' αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Κολόνιας με δεύτερη κίτρινη. 

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου) Κουτρούμπας, Ρουμπάκας, Δήμου, Τσέλος, Ευθυμίου, Λάμπρου, Ρεσβάνης, Κουρτανιώτης, Σπανός (88' Αρκούδης), Ριζάι, Τζόρνταν (66' Κολόνιας).  

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριαννάκης) Κατσικούρης, Μικρούλης, Λάππας, Βουρνάζος (73' Νούχο), Γεωργίου, Μεγαλοοικονόμου, Τσαγκάρης, Πέρρος, Σερμάδι, Μιτσάνι, Κοττάκης (65' Μεσσήνης). 


Σχετικά άρθρα

Με δυο απόντες κόντρα στον Περαμαϊκό ο ΠΟΑ

Ευνοείται ο Άρης Αμφιάλης από την είσοδο του Περαμαϊκού στη Γ' Εθνική

Περαμαϊκός: Ο Μ. Μυτακίδης των Active Member στις Δημόσιες Σχέσεις!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35