social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περαμαϊκός: Ο Μ. Μυτακίδης των Active Member στις Δημόσιες Σχέσεις!

Περαμαϊκός: Ο Μ. Μυτακίδης των Active Member στις Δημόσιες Σχέσεις!

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι άνθρωποι του Περαμαϊκού στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, με τη δημοσιοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στην αναλυτική παρουσίαση των αρμοδιοτήτων των μελών της νέας Διοίκησης, το... μάτι σταματάει στο ονοματεπώνυμο του Μιχάλη Μυτακίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων.

Πρόκειται, βεβαίως, για τον περίφημο B.D. Foxmoor, ο οποίος έχει γράψει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Low Bap ως δημιουργός του συγκροτήματος Active Member, αλλά και μέσα από την εν γένει διαδρομή του στην ελληνική μουσική.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρακολούθησε την προσπάθεια των πράσινων την περσινή σεζόν και, μάλιστα, στη διαδικασία των μπαράζ δεν... έχασε παιχνίδι ούτε όταν η ιστορική ομάδα του Περάματος χρειάστηκε να ταξιδέψει εκτός Αττικής για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του! Ο κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης αποδέχθηκε την πρόσκληση των ανθρώπων του Περαμαϊκού και, έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα της περιοχής του από μία θέση, ίσως την κατάλληλη, στο Διοικητικό Συμβούλιο! Ασφαλώς, από μόνη της η παρουσία του στο πόστο του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων είναι βέβαιο πως θα κομίσει σημαντικά οφέλη στον σύλλογο και στην προσπάθεια που θα κάνει στις εθνικές κατηγορίες!

Όσο για την επίσημη ενημέρωση, αναφέρει:

«Όπως έγινε γνωστό η ομάδα μας έκανε δεκτή την πρόσκληση της ΕΠΟ για συμμετοχή στην Γ Εθνική κατηγορία με συνέπεια να συγκληθεί έκτακτο γενικό συμβούλιο με θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν και την συμμετοχή του σωματείου στην Γ Εθνική Το σώμα που είχε συγκροτηθεί αποφασίστηκε μετά από αυτή την εξέλιξη να συνέλθει σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μανούσος Γεωργιτσάκης

Αντιπρόεδρος: Πέτρος Γιδάκος

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Καλημέρης

Ταμίας: Χρήστος Βανικιώτης

Δημόσιες Σχέσεις: Μιχάλης Μυτακίδης

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μαθιός

Αναπληρωτής Ταμίας: Κωνσταντίνος Ξηρός

Αναπληρωτής Δημοσίων Σχέσεων: Γεώργιος Παντλιτζιάνας

Αναπληρωματικά μέλη ΔΣ: Κωνσταντίνος Φούσκας, Ευάγγελος Δόξας, Νικόλαος Οκτάποδας, Κυριάκος Ηλιάδης, Δημήτριος Αργυρόπουλος, Θεοδόσιος Φουρναράκης, Πέτρος Πετρίδης, Ματθαίος Γιουρτζόγλου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35