social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπλόκο» στη Βάρδα για την Κόρινθο (0-0)

«Μπλόκο» στη Βάρδα για την Κόρινθο (0-0)

Νέα απώλεια βαθμών, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, υπέστη η Κόρινθος και, πλέον, έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Για τη 19η αγωνιστική η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, ύστερα από ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τριανταφύλλου και των συνεργατών του.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθροκίτρινοι ήταν εκείνοι που είχαν την ελαφρά υπεροχή, όμως οι πράσινοι ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά στο γκολ. Ήταν το 40ο λεπτό όταν ο Σπανός κέρδισε πέναλτι από τον Διασσινό και ο Κούστα έστησε την μπάλα απέναντι στον γκολκίπερ της Κορίνθου. Ο άσος του Παμβουπρασιακού νικήθηκε στο πέναλτι, όμως ο Τριανταφύλλου διέταξε την επανάληψη της εκτέλεσης, με την αιτιολογία ότι ο Διασσινός είχε μετακινηθεί από τη γραμμή. Στη δεύτερη περίπτωση την εκτέλεση ανέλαβε ο Νιφορόπουλος, ο οποίος επίσης νικήθηκε από τον Διασσινό!

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία, όμως στο 65ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, δύο λεπτά μετά (67') ο Ζαχαράκης αστόχησε προ κενής εστίας σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την Κόρινθο.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Τσούκας (Αρκαδίας)-Μακρής (Αργολίδας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Αδ. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσώνης, Κούστα, Λιόσης (73' Κόκας), Πλαστουργός, Μικελάτος (7' λ.τρ. Μαστραντωνάκης), Σπανός, Νιφορόπουλος.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Μερκούρι, Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (70' Ζεϊμπέκης), Λάλκοβιτς (62' Ροχάνο), Παπουλής, Δερμιτζάκης, Πατελάκης (46' Ζαχαράκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35