social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τον Σλοβάκο φορ Λάλκοβιτς ο ΠΑΣ Κόρινθος!

Τον Σλοβάκο φορ Λάλκοβιτς ο ΠΑΣ Κόρινθος!

Λύσεις στο πρόσωπο του Μίλαν Λάλκοβιτς γυρεύουν οι άνθρωποι της Κορίνθου για την αύξηση της παραγωγικότητας στο υπόλοιπο της σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Με τη φανέλα των πρωτοπόρων του 3ου ομίλου θα αγωνίζεται, πλέον, ο Σλοβάκος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από ένα πρώτο εξάμηνο με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου, με 14 συμμετοχές και 6 γκολ στο ίδιο πρωτάθλημα. Στα ελληνικά γήπεδα ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μακεδονικό, ΑΟ Χανιώτη, Θερμαϊκό Θέρμης. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Κόρινθος!
Ο 31χρονος Σλοβάκος εξτρέμ ανήκε από το 2010 μέχρι το 2014 στην Τσέλσι και μπορεί να μην αγωνίστηκε όμως παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες όπως η Ντεν Χάαγκ, η Γκιμαράες και η Γουόλσολ.
Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως: Μλάντα Μπόλεσλαβ, Μπάρνσλεϊ, Πόρτσμουθ, Ρος Κάουντι, Σίγκμα, Μπάνικ και Πρίμπραμ.
Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για τον Μακεδονικό βοηθώντας τον σύλλογο να πάρει την ιστορική άνοδο στην Super League 2 ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Α.Ο Χανιώτη και μέχρι και μέχρι πρόσφατα στον Θερμαϊκό και τον ΑΟ Πυλίου στην Κω.
Στηρίζουμε το όνειρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35