social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλικαρίσια νίκη ο ΑΟ Πυλίου, 2-1 την Εράνη Φιλιατρών

Παλικαρίσια νίκη ο ΑΟ Πυλίου, 2-1 την Εράνη Φιλιατρών

Η τρίτη νίκη για τον ΑΟ Πυλίου στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήρθε με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο!

Στο παιχνίδι που εκκρεμούσε για την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, η ομάδα του Στ. Χατζησεβαστού υποδέχεθηκε την Εράνη Φιλιατρών, την οποία κατέβαλε με 2-1, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ της νίκης σε ένα χρονικό σημείο όπου βρισκόταν με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο σκορ στο 7ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Χατζηβασίλη (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 19' με ωραίο πλασέ του Ηλιόπουλου μετά από κάθετη πάσα του Δημητρίου (1-1). Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα (25') οι Μεσσήνιοι απείλησαν εκ νέου, όταν η λόμπα του Ηλιόπουλου από πλάγια θέση προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ.

Στο 55ο λεπτό οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να μείνουν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Πολύζος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε. Παρ' όλα αυτά, κατάφεραν πέντε λεπτά αργότερα (60') να περάσουν μπροστά στο σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λάλκοβιτς (2-1). Έκτοτε, οι νησιώτες φρόντισαν να κλείσουν καλά όλους τους χώρους και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Καλαντζή, κατακτώντας έτσι τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές: Κατσίνης, Βιτσεντζάτος-Τζέλος (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Χιντζίδης, Μούλας, Πολύζος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (67' Αλομπισάτ ((94' Στάκκος)), Λάλκοβιτς, Δρόσος (67' Μπριλάκης), Τσιτσεκίδης (87' Λάντζιος), Χατζηβασίλης, Σχουλλής (46' Χατζηνικολάου)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Σαββίδης, Καπλάνης (88' λ.τρ. Φλαριώτης), Μπινιώρης, Μπουρδέκας (79' Γκελγκέρια), Σάμπσον, Αναστασόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας, Ηλιόπουλος, Στραβάκος (46' Γκεβόρι), Δημητρίου (66' Κόλιας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35