social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοσχάτο: Ορισμένοι θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση στην ομάδα

Μοσχάτο: Ορισμένοι θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση στην ομάδα

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε το Μοσχάτο

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΜ η ομάδα κλείνει μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.
Προκρίθηκε στο πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ για να διεκδικήσει με αξιώσεις την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για την σεζόν 2022-2023.
Ελπίζουμε ότι με την βοήθεια και την συμπαράσταση του κόσμου μας θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις Εθνικές Κατηγορίες.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή κάποιοι διαλέγουν να δημιουργήσουν σύγχυση και πρόβλημα στην προσπάθεια της ομάδας. Οι "ελπίδες" τους βέβαια θα αποδειχθούν φρουδες καθώς μόνο γέλια προκαλούν τα δικόγραφα του γνωστού δικομανους.
4 τύποι στους οποίους δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά καθώς δεν θέλουμε να τους δίνουμε αξία και να τους ανασύρουμε από την ανυπαρξία τους μας έστειλαν μια αγωγή με αιτιάσεις που αποτελούν ένα όμορφο θέμα για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Αυτό θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή καθώς τώρα έχουμε άλλες προτεραιότητες σοβαρές. Έχουμε και μία άνοδο να διεκδικήσουμε με αξιώσεις.
Οι Μοσχατιώτες όμως Πρέπει να γνωρίζουν ότι απο κοινού με τους ανωτέρω 4 προεβη στην ίδια νομική ενέργεια κατά της ΑΕΜ και ο κύριος Γκούμας Βασίλειος μέχρι πρότινος (πέρσι) αντιπρόεδρος της ΑΕΜ και η σύζυγός του Αφροδίτη Μάντη.
Αγαπητέ Βασίλη κανένας δεν σε έδιωξε από την ΑΕΜ, μην επικαλείσαι δήθεν λόγους... Όλοι γνωρίζουν και την αφορμή και την αιτία... Απλά εμείς ποτέ ως σήμερα δεν επικαλεστήκαμε (Για λόγους ευνόητους που γνωρίζεις) τους πραγματικούς λόγους που εγκατέλειψες την ομάδα...
Φίλαθλοι, γονείς αθλητών στις Ακαδημίες, προπονητές όπως οι Τερεζόπουλος, Αρχοντάκης και άλλοι έχουν πολλά να πουν αν ερωτηθούν για τις παρεμβάσεις σου στο έργο τους και τις απαιτήσεις σου....
Με πολλαπλές δηλώσεις εμφανίζεσαι να μην σε ενδιαφέρει η ΑΕΜ (2 πρόχειρες συνεντεύξεις σου έχουμε εντοπίσει όπου το δηλώνεις εμφατικά με την εύγλωτία που σε διακρίνει).
Επίσης κάθε εβδομάδα δηλώνεις ηγέτης και άλλης ομάδας... οπότε γιατί σε κόφτει η πορεία της ΑΕΜ? Επειδή ίσως περίμενες μια αποτυχία για να εμφανιστεί ο σωτήρας...Αλλά δεν σας βγήκε...
Σύντομα όλοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους...
Όταν τελειώσουμε με τα σημαντικά θα ασχοληθούμε με τους ασήμαντους.
Απλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί της ΑΕΜ.
Για το ΔΣ της ΑΕΜ
Κάτωνας Βαζαίος Πρόεδρος
Σταύρος Κλεισούρας Γενικός Γραμματέας


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35