social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λουκάς Κάλλας: «Να δούμε ποιοι θα σεβαστούν την ιστορία τους»

Λουκάς Κάλλας: «Να δούμε ποιοι θα σεβαστούν την ιστορία τους»

 Ο Ερμής Κορυδαλλού επικράτησε το Σάββατο στο «Π. Νικολαΐδης» με 2-1 επί της ΑΕ Νίκαιας και εξασφάλισε και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος την παραμονή του στην Κατηγορία.

Στον απόηχο αυτής της προτελευταίας αγωνιστική στον πρώτο Όμιλο της Α' Κατηγορίας, ο προπονητής του Ερμή Κορυδαλλού Λουκάς Κάλλας μας έστειλε την παρακάτω επιστολή: 

«Καλή εβδομάδα σε όλο τον Ποδοσφαιρικό... Πειραιά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ για την πολύ καλή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα αν και νεοφώτιστη. Πως μπορεί να είναι όμως νεοφώτιστη στην Α' Πειραιά η ομάδα της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ από τη στιγμή που εμείς οι παλαιότεροι... την έχουμε προλάβει στις υψηλότερες κατηγορίες επί σειρά ετών.

Στο μεταξύ μας αγώνα αγωνίστηκε με ζήλο, πάθος και δίψα για τη νίκη τόσο οι πρωταγωνιστές (ποδοσφαιριστές) όσο και το προπονητικό της team, επιβεβαιώνοντας για ποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση αλλά κυρίως σεβόμενη και την Ιστορία του συλλόγου.

Σε αντίθεση ίσως με κάποια σωμάτεια με μικρή ή μεγάλη Ιστορία που με τη συναίνεση κάποιων περαστικών "παραγόντων" ίσως...μπορούν και τη καταπίνουν σε λίγα... μόνο λεπτά...αν τους δοθεί κατά καιρούς η ευκαιρία. Και να σκεφτεί κανείς ότι απομένει ακόμη μια αγωνιστική για να δούμε ποιοι θα υπερασπιστούν την Ιστορία των συλλόγων τους, που τόσο διαφημίζουν όταν μιλήσεις μαζί τους για πιθανή συνεργασία.

Τέλος, αποτυπώνωντας την προσωπική μου άποψη για τον αγώνα μας με την ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ, το τελικό score θα μπορούσε να έχει γίνει και 0-3 και τελικά από καθαρή τύχη δεν έγινε 2-2.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ αλλά πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα μου τον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Υ.Γ. Με τα όσα αναφέρω παραπάνω  ξέρω πως κλείνω πόρτες... οι οποίες ευτυχώς δεν οδηγούν πουθενά... αλλά όσες μένουν ανοιχτές... ή ανοίξουν... σίγουρα κάτι καλό κρύβουν στο εσωτερικό τους...

Εύχομαι καλή τελευταία αγωνιστική και να επικρατήσουν οι πιο ικανοί, όποιος και αν είναι ο στόχος τους.

Κάλλας Λουκάς». 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35