social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπάθας: Δώσαμε απαντήσεις στο γήπεδο

Σπάθας: Δώσαμε απαντήσεις στο γήπεδο

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την ΑΕ Μοσχάτου, με το σύλλογο στην πρώτη του θητεία στην Γ' Εθνική να τερματίζει στην 7η θέση με 35 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπάθας, έβγαλε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε, με τον ίδιο να δημοσιοποιεί τα εξής στο προσωπικό του λογαριασμό.

Μια ακόμα χρόνια έφτασε στο τέλος Μια χρόνια περίεργη μια χρόνια δύσκολη από πολλές πλευρές. Μια ομάδα Νεοφώτιστη, μία ομάδα κόντρα σε αντιπάλους κόντρα στους ειδικούς του ποδοσφαίρου και τους επιστήμονες που την είχαν για πρώτο φαβορί να πέσει αφού εγώ δεν κάνω καλή εξωγηπεδική ζωή και οι παίκτες μου είναι τεμπέληδες, χοντροι και απροπόνητοι κόντρα σε κάποιους Φίλους του Μοσχάτου που λόγω της κόντρας με τη διοίκηση τα βλέπανε όλα λάθος Εμείς δώσαμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο γιατί αυτό ξέρουμε εμείς να μιλάμε στο γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που ήταν δίπλα μας στον κόσμο που ήταν δίπλα μας στο staff μου και για τέλος το μεγαλύτερο Στους ποδοσφαιριστές μου που είναι μάγκες με Μ κεφάλαιο καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35