social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε πρώτος ο Πανιώνιος (2-1 το Χαϊδάρι)

Πέρασε πρώτος ο Πανιώνιος (2-1 το Χαϊδάρι)

Πέρασε με επιτυχία τη δέκατη στροφή του Πρωταθλήματος ο Πανιώνιος και βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο!

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη κατέβαλε με 2-1 το Χαϊδάρι στο στάδιο της Ν. Σμύρνης και, σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» του Εθνικού στου Ζωγράφου, ανέβηκε στην κορυφή και στο +1 από τους Πειραιώτες. Οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στους Χαϊδαριώτες, που έμειναν στο παιχνίδι και διεκδίκησαν ένα θετικό αποτέλεσμα μέχρι να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα της ολοκλήρωσής του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Πότση βρήκε με καταπληκτική βαθιά μπαλιά τον Γεμιστό στην πλάτη της άμυνας και εκείνος όταν βρέθηκε απέναντι στον Ανδριόλα πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0. Στο 28' ο Πανιώνιος ισχυροποίησε το προβάδισμά του, με τον Γλυνό να περνάει θαυμάσια κάθετη πάσα στον Ιγνατίδη και εκείνον να σκοράρει με ιδανικό πλασέ για το 2-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Ήταν το 49ο λεπτό όταν ο Ρόπας έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αργυρίου και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Σκαφίδα. Ακολούθησε ένα μέτριο διάστημα για τους γηπεδούχους, με το Χαϊδάρι να ανεβαίνει ψυχολογικά και να αναζητά τρόπους για να απειλήσει με ισοφάριση. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος ενέτεινε πάλι την επιθετικότητά του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να διευρύνει το προβάδισμά του. Μάλιστα, σε μία κακή συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ιγνατίδης είχε ψηλοκρεμαστό πλασέ στο δοκάρι της κενής εστίας. Αφού δεν μπόρεσε να εδραιώσει το προβάδισμά του, ο Πανιώνιος αγχώθηκε στο φινάλε, με το Χαϊδάρι να γεμίζει προς την περιοχή, αλλά την καθαρή ευκαιρία και, κατ' επέκταση' το γκολ να μην έρχεται.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Πετρίδης-Κουρκουνασιός (Πειραιώς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι (70' Ξυγκόρος), Παυλάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Στούπης, Ιγνατίδης, Γλυνός (70' Μπρέγκου), Πότση, Μπουρλάκης, Γεμιστός

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπελέρης (86' Αρβανιτάκης), Τσιούλος, Ερρίκος (52' Γκρέμπι), Κατσάρας, Ρόπας, Μουκίδης, Αργυρίου.

 


Σχετικά άρθρα

ΑΟΑΝ-Ελλοπιακός 2-0 [highlights]

Τίμησε τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής ο Πανιώνιος

Η Νανά Γιανναδοπούλου υπεύθυνη επικοινωνίας στον Καραβά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35