social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ερμής Ζωνιανών-Χαϊδάρι (Τελικό)

Ερμής Ζωνιανών-Χαϊδάρι (Τελικό)

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει στο γήπεδο των Ζωνιανών για τη σέντρα στην αναμέτρηση του Ερμή με το Χαϊδάρι, από την οποία θα προκύψει ο δικαιούχος του τρίτου εισιτηρίου ανόδου στη Γ' Εθνική μέσα από τον 7ο όμιλο των μπαράζ.

Με τη βοήθεια του συναδέλφου από το Ρέθυμνο, Γιώργου Σταρά, σας μεταφέρουμε τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες:

 

Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Τσιρώνας-Σκούτας (Χαλκιδικής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ζάχος, Ζερβός, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χριστοδούλου, Βεληβασάκης, Σηφακάκης, Κασαπάκης, Μπαμπουλάκης, Κουκούλης, Γκέκας

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Παληγεώργος, Κατσάρας, Μάκρας, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

-Έχει περάσει το πρώτο δεκάλεπτο στο γήπεδο Ζωνιανών και δεν υπάρχει σκορ. Στο 7ο λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ από κεφαλιά του Σηφακάκη σε σέντρα του Μπαμπουλάκη, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μάκρα μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 10ο λεπτό. Σημειώνεται πως το ματς παρακολουθούν περίπου 300 φίλαθλοι. 

-Στο 28ο λεπτό το Χαϊδάρι ανοίγει το σκορ! Ο Τζανιδάκης εκτελεί κόρνερ και ο Παληγεώργος με κεφαλιά γράφει το 0-1! 

-Στο 33ο λεπτό ο Ερμής φέρνει το ματς στα ίσια με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκέκα! Φοβερό ματς στο πρώτο ημίχρονο και... 1-1 στα Ζωνιανά!

-Στο 40' ο Σηφακάκης αστόχησε προ κενής εστίας μετά από σέντρα του Γεμιστού και λάθος του Καλαματιανού! 

-Ημίχρονο στα Ζωνιανά, Ερμής και Χαϊδάρι πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1. 

-Στην ανάπαυλα ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Καραδάκης, λογομάχησε με τον Παληγεώργο, με συνέπεια να αποβληθεί από τον πάγκο του. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. 

-Στο 49ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν -οριζόντιο- δοκάρι με πλασέ του Σηφακάκη έπειτα από ενέργεια του Βεληβασάκη! 

-Στο 57ο λεπτό ο Μάκρας δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 62' η μπάλα έφυγε άουτ από την όμορφη ενέργεια και το σουτ του Παληγεώργου. 

-Στο 75ο λεπτό ο Μπαμπουλάκης ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και δίνει το προβάδισμα στον Ερμή Ζωνιανών (2-1)! 

-Στο 86ο λεπτό βρίσκεται το παιχνίδι, με τον Ερμή να προηγείται και το Χαϊδάρι να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις! Ο Γ. Χλωρός έχει αλλάξει σχηματισμό, έχει «φορτώσει» το επιθετικό τρίτο της ομάδας του, όμως οι Ζωνιανοί αμύνονται σθεναρά και ψάχνουν να κάνουν τη ζημιά στο ανοιχτό γήπεδο. 

-Το παιχνίδι στο γήπεδο των Ζωνιανών έληξε. Ο Ερμής κράτησε τη νίκη με 2-1, το Χαϊδάρι τερματίζει στην 4η θέση του 7ου ομίλου και χάνει την άνοδο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35