social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Ρόδο και Επισκοπή

Μοιρασιά για Ρόδο και Επισκοπή

Η Ρόδος τα βρήκε «σκούρα» στην πρεμιέρα της Football League απέναντι στην σκληροτράχηλη και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Επισκοπής, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Οι Κρητικοί ήταν εμφανώς καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρος, με την Ρόδο να έχει την κατοχή στην επανάληψη, δίχως όμως να μπορεί να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Ανδρικόπουλου.

Πηγή: xxsports.org
Το ματς
Αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα δέκα λεπτά στην αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Η Επισκοπή, κατέγραψε την πρώτη τελική του παιχνιδιού στου 11ο λεπτό με τον Τσιριγώτη να κάνει το γυριστό μέσα από την περιοχή το οποίο έφυγε αρκετά ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

«Άγγιξαν» το γκολ οι φιλοξενούμενοι, φανερά εκτός ρυθμού η Ρόδος

Από εκεί και έπειτα, η ομάδα της Κρήτης έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όντας αρκετά επικίνδυνη όποτε της δινόταν η ευκαιρία. Στο 16' ο Νάνι αστόχησε με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Λίμα σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιριγώτης με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πίτκα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Οι εσωτερικές αλλαγές έφεραν πνοή, όχι όμως φάσεις

Οι εσωτερικές αλλαγές του Κώστα Βελιτζέλου φάνηκε να πιάνουν τόπο, καθώς η Ρόδος μετά από τριανταπέντε λεπτά αγώνα ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γιώργο Δελαπόρτα. Ο αρχηγός των γηπεδούχων ήταν πανταχού «παρών» και με το πάθος του ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές της Επισκοπής σε αρκετά λάθη, ενώ από τα πόδια του καταγράφηκε η πρώτη τελική των «πρασίνων» στο 39'. Τα «ελάφια» μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους έφτασαν με καλές αξιώσεις αρκετές φορές έξω από την αντίπαλη εστία, δίχως όμως να μπορούν καταγράψουν κάποια τελική.

Φλύαρη κατοχή στην επανάληψη για την Ρόδο

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να κάνουν τους αντιπάλους τους να αισθανθούν πίεση. Οι αλλαγές του Κώστα Βελιτζέλου δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω με την Επισκοπή όσο περνάει η ώρα να προσπαθεί να «χτυπήσει» τα κενά που άφηναν στην άμυνα τους οι «πράσινοι», ώστε να γίνουν πιο επιθετικοί. Η καλύτερη στιγμή για την Ρόδο σημειώθηκε στο 69' με το σουτ του Σερέντιουκ μέσα από την μεγάλη περιοχή να σταματάει στην αγκαλιά του Βουτσελά.

Έμειναν στο «μηδέν» μέχρι και το φινάλε

Η Επισκοπή διαχειρίστηκε ιδανικά το παιχνίδι έως και την λήξη του παιχνιδιού μην αφήνοντας την Ρόδο να φανεί απειλητική για την εστία της με εξαίρεση το σουτ του Μακρή στο 89' μέσα από την περιοχή που σταμάτησε σε πόδια αμυνόμενου. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Επισκοπή να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι καλούνται να κοιτάξουν ήδη μπροστά στους επόμενους αγώνες.

MVP

Ο Γιώργος Δελαπόρτας κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες, ενώ και επιθετικά προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Από κοντά του και ο Στέλιος Καψάλης που ήταν αρκετά σταθερός και δήλωσε «παρών» όποτε η ομάδα του τον χρειάστηκε.

Στο ύψος του

Αρκετά προβλήματα δημιούργησε στο πρώτο μέρος με την ταχύτητα και την τεχνική του ο Νάνι, όντας από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της Επισκοπής.

Διαιτητής: Κώστας Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Νηδριώτης,Αραβίδης (Αθηνών)

4ος: Μπαϊρακτάρης

Οι συνθέσεις:

Ρόδος(Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Μπαξεβάνος, Αρναρέλλης(56' Λίχτι), Μαρτσάκης(66' Γιόνδης), Δελαπόρτας(83' Πεχλιβανόπουλος), Τσίπρας(83' Μακρής), Ριτάκο(66' Σερέντιουκ).

Επισκοπή(Γιάσμικο Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος Πολυχρόνης, Χρουσιέλ, Ανδρικόπουλος, Τσιριγώτης(81' Τσόφλιος), Λίμα, Ρότσα Σουμπασάκης(91' Καραγιάννης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35