social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προπονήθηκε για τελευταία φορά στο ΔΑΚ Νάξου η Σαντορίνη | Βλάβη στο πούλμαν της ομάδας

Προπονήθηκε για τελευταία φορά στο ΔΑΚ Νάξου η Σαντορίνη | Βλάβη στο πούλμαν της ομάδας

Την τελευταία προπόνηση στη Νάξο πραγματοποίησε η Σαντορίνη σήμερα Δευτέρα (14/6) το πρωί, ολοκληρώνοντας έτσι τις επισκέψεις της στο ΔΑΚ Νάξου το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 Ο χθεσινός αγώνας με την Επισκοπή ήταν ο τελευταίος εντός για τη Σαντορίνη, οι άνθρωποι της οποίας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία των ναξιωτών, τονίζοντας παράλληλα την ελπίδα τους ότι η δημοτική αρχή του νησιού της Σαντορίνης θα κάνει πράξη αυτά που έχει υποσχεθεί και θα κατασκευάσει ένα γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η βροχερή ημέρα περιόρισε το μεγάλο μέρος της προπόνησης στο γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου και στην αποκατάσταση, ενώ λίγο αργότερα που η βροχή σταμάτησε έγιναν και κάποιες ασκήσεις στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Η μεγάλη ταλαιπωρία και η ατυχία δεν έχουν τελειωμό, καθώς με την άφιξη λίγες ώρες αργότερα της αποστολής στο νησί, υπήρξε βλάβη στο πούλμαν [βλ. φώτο] με αποτέλεσμα να χρειαστεί η αντικατάσταση του για να φθάσει η αποστολή στην βάση της.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35