social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: Καλή συνέχεια Αιολικέ στην SL2

Παπασπύρου: Καλή συνέχεια Αιολικέ στην SL2

Μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών από τον Αιολικό, ήρθε η στιγμή να ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου και ο προπονητής των πρωταθλητών Δημήτρης Παπασπύρου. 

Με δήλωση του προς τα Μέσα, ο πρωτεργάτης της ανόδου στη Super League 2, έπειτα από 37 ολόκληρα χρόνια, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως θαύμα, μοίρασε τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σύλλογο. Συνολικά, ο Δημήτρης Παπασπύρου έκατσε στον πάγκο του Αιολικού σε 41 παιχνίδια Γ’ Εθνικής, στην πρώτη και στη δεύτερη θητεία του, μετρώντας συνολικά 30 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. 

Αναλυτικα

''Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αντωνάκα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για άλλη μια φορά, τους συνεργάτες μου, τον γενικό αρχηγό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τον ΑΘΛΟ, διότι περί άθλου πρόκειται η άνοδος που πετύχαμε. Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους: τον Βαγγέλη, την Ρένα και τον Βασίλη γιατί από την αρχή της χρονιάς ήταν δίπλα ΜΑΣ και δίπλα ΜΟΥ και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και έχουν μεγάλη συμβολή σε αυτό.

Τέλος ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που ήταν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Καλή συνέχεια Αιολικε στην Superleague 2''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35