social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στοΐλας: Ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζουμε...

Στοΐλας: Ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζουμε...

Στις 29 του περασμένου Αυγούστου η ΑΕ Ερμιονίδας αντιμετώπιζε στο στάδιο Σκάλας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τον τοπικό Άρη.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αφού η ομάδα της Ερμιονίδας έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής έχοντας γνωρίσει τον αποκλεισμό με σκορ 1-0. Τουλάχιστον, όμως, οι ποδοσφαιριστές της ήρθαν σε επαφή με τον αγωνιστικό χώρο και τις διαστάσεις του, συνεπώς δεν θα κληθούν να παίξουν στο... άγνωστο, στο παιχνίδι της πρεμιέρας την Κυριακή για τον 5ο όμιλο. Ουσιαστικά αυτό σημείωσε και ο Πέτρος Στοΐλας, μιλώντας στο Soccerlive: «Είναι ένας αγωνιστικός χώρος, τον οποίο γνωρίζουμε, αφού σε αυτό το γήπεδο παιξαμε και στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Υπό αυτή την έννοια, δεν θα συναντήσουμε κάποια έκπληξη». Στη συνέχεια, ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε: «Ευελπιστούμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και καλή ψυχολογία να πάρουμε κάτι καλό. Είμαστε προετοιμασμένοι».

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εξαιρουμένης της περίπτωσης του γκολκίπερ Πονηρού ο οποίος προληπτικά δεν προπονείται, αλλά εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Η αποστολή της Ερμιονίδας θα αναχωρήσει από το Σάββατο για τη Λακωνία και θα διανυκτερεύσει σε τοπικό ξενοδοχείο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι στο παιχνίδι.

 


Σχετικά άρθρα

Χαντές: Τα φαβορί αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο

«Χορταστικό» 6-3 της ΑΕ Ερμιονίδας απέναντι σε Πανηλειακό

Τεχνικό τιμ Άρη Σκάλας: «Έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35