social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση στο 90' για Εθνικό, 1-0 τον Καραβά

Λύτρωση στο 90' για Εθνικό, 1-0 τον Καραβά

Σε απόσταση... βολής από την πρωτοπόρο Προοδευτική παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου ο Εθνικός, σε ένα πρωτάθλημα που όσο μπαίνει στην τελική του ευθεία γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστικό!

Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε σήμερα (28/2) η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα του Πειραιά απέφυγε στο τέλος το «στραβοπάτημα» απέναντι στον Καραβά, τον οποίο λύγισε με 1-0 χάρη σε χτύπημα πέναλτι του Σουμπίνιο στο 90'! Η παράβαση υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Φερναντίνιο από τον Μύρκο δύο λεπτά νωρίτερα, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν έντονα παράπονα για την απόφαση. Με παράπονα από τη διαιτησία έμειναν και οι γηπεδούχοι, εστιάζοντας σε ένα γκολ που είχε σημειώσει από το 14ο λεπτό ο Λύγκος, το οποίο δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη οφσάιντ. Το βίντεο του αγώνα εκθέτει τον δεύτερο βοηθό Στεφάνου, αφού ο επιθετικός φαίνεται να σκοράρει από κανονική θέση.

Κατά τα άλλα, στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς. Έφτασαν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα, στο τέλος όμως έμειναν με την πικρία της ήττας, που τους διατηρεί σε δύσκολη θέση, όσον αφορά στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης, Παπαδάμ-Στεφάνου (Χίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Παναγιώτης Δημητρίου): Μουζάκης, Νταούλια, Ζωγραφάκης (70' Βάντερσον), Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Μπέλερης, Φερναντίνιο (92' Ζαχαράκης), Σάμιος (80' λ.τρ. Κώστας), Σουμπίνιο, Λύγκος

ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας): Μπαντίκος, Παπαθανασίου (65' λ.τρ. Κανελλόπουλος), Μύρκος (90' Ρηγούτσος), Ντούμπερετ, Φιαμέγκος (90' Ευθυμιάδης), Παπανικολάου, Μπιλίμπασι (75' λ.τρ. Νέρες), Λάμπρου, Νταουτάι, Νικολόπουλος, Μαρούδας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35