social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» Πανελευσινιακού στη Βάρη, σε περιπέτειες ο Αστέρας (1-2)

«Διπλό» Πανελευσινιακού στη Βάρη, σε περιπέτειες ο Αστέρας (1-2)

Με θριαμβευτικό τρόπο για τον Πανελευσινιακό ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση η ομάδα της Ελευσίνας πέρασε νικηφόρα από τη Βάρη με γκολ στο 88ο λεπτό, επικρατώντας με 2-1. Έτσι, ανέβηκε πάλι στη δεύτερη θέση και παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Προοδευτικής και στη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς! Από την άλλη, σε μπελάδες έχει μπει ο Αστέρας, ο οποίος δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 34ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Τσακίρη (0-1), στο 74' ήρθε η ισοφάρισε με σουτ του Σπίντζου (1-1), όμως δύο λεπτά πριν από την εκπνοή ο Αντωνακόπουλος αξιοποίησε σέντρα του Μουσκάι και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), Χλεμπογιάννης-Πλέσσας (Φωκίδας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος (80' Ντιαγνέ), Παστρικός, Μανδύλης, Σπίντζος, Μάγγος, Μανωλιάς (54' Γκέκας), Κατσικογιάννης (54' Νιούμαν), Καλλιμάνης, Γκούμας, Νάκας (60' Κωτσοβός)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος (75' Ξενοπανάγος), Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Κατίδης (38' λ.τρ. Μαρής), Αντωνακόπουλος, Μπούσης, Τσακίρης (84' Μακρίδης), Ερέρα (75' Σεκούμπα), Μουσκάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35