social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» για... σωτηρία το Κερατσίνι, 1-0 τον Καραβά στη Νίκαια!

«Διπλό» για... σωτηρία το Κερατσίνι, 1-0 τον Καραβά στη Νίκαια!

Αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην Κατηγορία πραγματοποίησε το Κερατσίνι, περνώντας πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού σε ένα κομβικό σημείο στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου!

Οι «ροσονέρι» πήραν τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο της Νίκαιας σε ματς... εξάποντο με αντίπαλο τον Καραβά, που πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποτρέψει το μοιραίο του υποβιβασμού. Στο 61ο λεπτό ο Δούμουρας πέτυχε το γκολ που έκρινε το γειτονικό ντέρμπι, στο οποίο σημειώθηκαν και τρεις αποβολές. Στο 86ο λεπτό πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Ντούμπερετ και Φιαμέγκος από πλευράς γηπεδούχων, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Μουκίδης στο 90ο λεπτό για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Ρεντίφης (Ανατολικής Αττικής), Σούζας (Αιτωλοακαρνανίας)-Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής)

ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας): Μπαντίκος, Κανελλόπουλος, Μύρκος, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Παπανικολάου, Μπιλίμπασι (83' Ευθυμιάδης), Λάμπρου (37' Βλάχος), Νταουτάι, Νικολόπουλος, Μαρούδας (61' Νέρες)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Πίνης, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Αγγελάκης, Τσαγκάρης (88' Παπαδόπουλος), Τραορέ (76' Αντζελί), Μενδρινός (90' Καλαμάρης), Σαούλιας (76' Λουβής), Ντούνιας, Μουκίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35