social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

AE Eρμιονίδας: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδό μας»

AE Eρμιονίδας: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδό μας»

Τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που απομένουν για την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ' Εθνική θα δώσει την Τρίτη (5/4) η ΑΕ Ερμιονίδας, υποδεχόμενη την πρωταθλήτρια Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Μάλιστα, από την ομάδα της Αργολίδας απευθύνουν κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να βρεθεί στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μανώλη Σκύβαλου για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σχετικό δελτίο Τύπου, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έχει ως εξής:

«Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας μας καλούν τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο γήπεδο σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στους πρωταθλητές του ομίλου, στο τελευταίο ματς του συλλόγου μας για φέτος στην έδρα μας. Ελάτε στο γήπεδό μας να στηρίξετε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών με τη φωνή σας και μόνο, όπως συνέβη στα προηγούμενα ματς του συλλόγου μας. Χειροκροτώντας τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τους αγώνες που έδωσαν όλη τη σεζόν, ώστε η ΑΕ Ερμιονίδας να είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με στόχο να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά. Παίκτες και προπονητές έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Τα μέλη του συλλόγου μας αναγνωρίζουν πόσο σημαντική είναι και η στήριξη του κόσμου μας. Όλοι οι δρόμοι το απόγευμα της Τρίτης (05/04) οδηγούν στο γήπεδό μας, ώστε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Η παρουσία σας και η φωνή σας αποτελούν δύναμη για την ομάδα μας! Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35