social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» με Ντινιωτάκη η Ηλιούπολη στην Ερμιονίδα (0-2)

«Διπλό» με Ντινιωτάκη η Ηλιούπολη στην Ερμιονίδα (0-2)

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό κόσμο στην εξέδρα και χωρίς άγχος για τους ποδοσφαιριστές, η πρωταθλήτρια Ηλιούπολη επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Ερμιονίδας στο δημοτικό στάδιο Κρανιδίου και ξέφυγε στο +9 στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντινιωτάκης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της επικράτησης για την ομάδα των νοτίων προαστίων. Στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Μπάξτον. Στο ξεκίνημα του αγώνα, στο 15ο λεπτό, ο Γεμιστός «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά, ενώ κάποιες καλές στιγμές για την ισοφάριση είχαν οι γηπεδούχοι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Ιωάννου-Δάλλας (Εύβοιας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Στόικος, Βιρβίλης, Τζιέρης, Σαμαράς, Διαμαντόπουλος, Λαλούσης (65' Χαλούβας), Τρέσα, Λαντίκας (46' Αντωνόπουλος), Τριμπόνιας, Μπουρούς, Κυπαρίσσης (65' Τουλής)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Παπαγιαννόπουλος, Κρητικός, Μαλάι, Ταβάρες, Γάγγος, Γεμιστός (68' Μπάξτον), Σάμιος (75' Γεωργιάδης), Ντινιωτάκης (85' Πουλιάνος).

 


Σχετικά άρθρα

Τικταπανίδης: Η Διοίκηση προσπαθεί να μεγαλώσει το σύλλογο [vid]

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στον 6ο όμιλο Γ' Εθνικής (6η αγων.)

Μάγγος: Βρίσκουμε τον δρόμο μας, αλλά θέλουμε παιχνίδια ακόμα (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35