social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χρυσή» αλλαγή ο Χολέβας για τον Άγ. Ιερόθεο στη Σκάλα (1-0 τον Άρη)

«Χρυσή» αλλαγή ο Χολέβας για τον Άγ. Ιερόθεο στη Σκάλα (1-0 τον Άρη)

Από τον πάγκο και λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ήρθε η λύση για τον Άγιο Ιερόθεο, που πηγαίνει στην τελευταία αγωνιστική κρατώντας την τύχη του στα χέρια του, στη μάχη που γίνεται στον 5ο όμιλο για την αποφυγή του υποβιβασμού!

Με τον νεαρό Χολέβα να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και να σκοράρει με προβολή στο 80ο λεπτό έπειτα από ασίστ του -επίσης νεοεισερχόμενου- Ντιρμίσι, η ομάδα του Περιστερίου πήρε τη νίκη με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Σκάλας απέναντι στον τοπικό Άρη και παρέμεινε πάνω από τη διαχωριστική γραμμή! Στο 15ο λεπτό ο Τσιμπόκας είχε δει την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι από το σουτ που έπιασε από πλάγια θέση, ενώ στο 55ο λεπτό ο Γουόρντεν επιχείρησε μακρινή λόμπα, βλέποντας τον Σφύρλα εκτός θέσης, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από την εστία.

Διαιτητές: Σαφαρίκας, Σωτηρόπουλος-Σταθοπούλου (Αχαΐας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρας, Χρήστου, Λιναρδάκος, Σεμερτζάκης, Μπόγρης, Ταγκλής, Παρασίδης, Ντέρνοβα, Σταυρόπουλος, Γουόρντεν, Κανελλάκης (70' Χρυσικάκος)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Σιμάκου, Ντόκο (77' Μενάι), Θεοδώρου, Αποστολόπουλος, Κυριαζής, Κωτσερίδης (60' Χολέβας), Σισσέ (60' Ασημάκης), Τσιμπόκας, Μουστάκης (46' Ντιρμίσι), Σελμανάι (77' Καφτηράνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35