social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απολογισμός στον Άρη Σκάλας - «Θα ξαναζήσουμε σύντομα μεγάλες στιγμές»

Απολογισμός στον Άρη Σκάλας - «Θα ξαναζήσουμε σύντομα μεγάλες στιγμές»

Με τον χθεσινό (5/4) αγώνα κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο (0-1) ολοκληρώθηκε η παρουσία του Άρη Σκάλας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού την προσεχή, τελευταία αγωνιστική στον 5ο όμιλο η ομάδα της Λακωνίας θα εκτίσει το ρεπό της.

Σε έναν σύντομο απολογισμό της, η διοίκηση των πράσινων σημείωσε ότι τα επιτεύγματα της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ακυρώνονται από τον φετινό υποβιβασμό και εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι σύντομα θα έρθουν πάλι μεγάλες στιγμές. Αναλυτικά, η σχετική δημοσίευση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Η εφετινή πορεία δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, κανένας ωστόσο δεν μπορεί να ακυρώσει τη μεγάλη προσπάθεια και τα επιτεύγματα αυτών των πέντε χρόνων, όπου ο Άρης Σκάλας ξεκινώντας από το μηδέν έχει προσφέρει μεγάλες χαρές στον κόσμο της πόλης μας με συνεχείς ανόδους κατηγοριών και συμμετοχή επί δύο συνεχείς περιόδους στις εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές και τους παίκτες για την προσπάθειά τους, τους χορηγούς που στην πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα μας στήριξαν το δύσκολο εγχείρημα και τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο όχι για να κάνει εύκολη και 'ανέξοδη' κριτική, αλλά για να υποστηρίξει πραγματικά τις προσπάθειες των παικτών μας. Η πορεία του ιστορικού Άρη Σκάλας δεν σταματά εδώ, με τη δυναμική που η ομάδα έχει αναπτύξει και την συσπείρωση όλων όσων αγαπούν πραγματικά την ομάδα είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναζήσουμε σύντομα μεγάλες στιγμές.

ΥΓ: Η αγωνιστική περίοδος δεν ολοκληρώνεται εδώ, μια και εκκρεμεί ο τελικός κυπέλλου Λακωνίας, όπου ο Άρης θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Μολαϊκό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35